05-11-2005 Tiesto @ Skopje Fair, Macedonia - ОФИЦИЈАЛНО!

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај додека прајте муабет за овие работи некој на корн да не ојт случајно? :mrgreen: или на prodigy? :P

Мислам дека е веќе доцна за да паѓаат договори за КОРН, иако со радо срце би пошол.
Сепак темава е Тиесто. А кога веќе зборуваме за Тиесто, потребни и се на сцената такви имиња како него. Ви текнува на времето колкаво влијание изврши Пол Ван Дајк со Хајр Стејт оф Коншснесс или Андерворлд со траките од Трејнспоттинг???
Значи да не се разправаме, не кој му се иде на Тиесто нека повели, на кој не му се иде ваљда ке има у Белви или некое слично место некое журче за одбрана група клабери кои сеуште го почитуваат уметничкиот пристап кон електронската музика.

Tonchie напиша:
Ви текнува на времето колкаво влијание изврши Пол Ван Дајк со Хајр Стејт оф Коншснесс...

Траката е на Џош Винк. Ван Дајк никогаш не извршил никакво влијание. Особено во музиката :wink:

Dr.Gonzo напиша:
Tonchie напиша:
Ви текнува на времето колкаво влијание изврши Пол Ван Дајк со Хајр Стејт оф Коншснесс...

Траката е на Џош Винк. Ван Дајк никогаш не извршил никакво влијание. Особено во музиката :wink:
Крај на работното време ми е, па правам лапсуси. Сепак знам многу луѓе, вклучувајки се и себе си тука кои почнаа да слушаат електронска музика во тоа време поради тие траки. Знам дека си постар неколку генерации од мене, меѓутоа во тоа време почеток на пубертет тие траки имаа влијание врз моите вкусови за музика.

The`bItCh напиша:
Ај додека прајте муабет за овие работи некој на корн да не ојт случајно? :mrgreen: или на prodigy? :P

На Prodigy можно е да тркнам :!:

:pos:

Dr.Gonzo напиша:
Tonchie напиша:

:poos: :poos: :poos:

ко прочитав текстот на тончи, автоматски ми летна ракава кон „одговори„...

ама си реков ај да читам до крај

поарно ни јас сам не би напишал

Мик и Пол ван Дајк ... хехе, хохо, хаха

ве МОЛАМ да не споредувате баби и жаби

Underworld и ван дајк да споредиш... хух

не иде брате, не иде

за тесто не сакам да брмчам, не сум слушал негови плочи (и мислам дека нема да се смени во блиска иднина)

ах ја

ван дајковци имаа неколку добри изданија, само шо разни луѓе си познаа луповите во „нивните„ траки... :tra:

:dudlac:

Thu,
27 Oct Hard Rock Arena
Tiësto In Concert Miami (FL) U.S.A.
Tue,
22 Nov Avalon
Avalon Boston (MA) U.S.A.
Wed,
23 Nov The Riviera
The Riviera Chicago (IL) U.S.A.
Thu,
24 Nov The State Theater
The State Theater Detroit (MI) U.S.A.
Fri,
25 Nov Circus
Circus Montreal Canada
Sat,
26 Nov Crobar
Crobar (21+) New York (NY) U.S.A.
Sun,
27 Nov Crobar
Crobar (18+) New York (NY) U.S.A.

Цврц!
Сега за сега ништо од најавата за Тиесто во Ноември
Ќе почекаме...

gerard напиша:
Thu,
27 Oct Hard Rock Arena
Tiësto In Concert Miami (FL) U.S.A.
Tue,
22 Nov Avalon
Avalon Boston (MA) U.S.A.
Wed,
23 Nov The Riviera
The Riviera Chicago (IL) U.S.A.
Thu,
24 Nov The State Theater
The State Theater Detroit (MI) U.S.A.
Fri,
25 Nov Circus
Circus Montreal Canada
Sat,
26 Nov Crobar
Crobar (21+) New York (NY) U.S.A.
Sun,
27 Nov Crobar
Crobar (18+) New York (NY) U.S.A.

Цврц!
Сега за сега ништо од најавата за Тиесто во Ноември
Ќе почекаме...

И јас тоа се чудам gerard сите го најавуваат Тиесто, а на сајтот нема никаква најава дека ќе доаѓа во Скопје.

+ на City Radio неколку пати спомнаа ноември :razmislu:

Знам на Prodigy сајтот убаво си пишува дека ќе идат у Скопје на 8-ми, а на Тиесто сајтот ништо нема за Скопје... хмм инкогнито да не ќе го носат Тиесто а? :poos: :poos:

Да бе стварно. Тиесто ќе идел ама ништо никаде за мкд не пишит. :razmislu:

Inox фала за информацијата.

tiesto6pg.jpg

Е вака се прифаќа веќе дека ќе иде Тиесто во Скопје. Добро е на саем ќе биде... што значи после Продиџи се спремам за Тиесто, а ќе бидам на тешка штедња до тогаш... нема трошење париии.... освен за цигари само. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom