Јас едвај крпам нет Рома да ја гледам, а не па Филе
шала настрана, немам гледано многу емисии на Топки, но кога и да сум гледал реално да си кажам ме релаксирале, макар само за Реал и Барса да се, слушнам некои информации кои не сум ги знаел и се доста интересни, плус информациите одат поткрепени со видеа и сето тоа изгледа убаво склопено, сум посакувал да има таков човек како Филе кој би навивал за Рома и би правел такви убави емисии за мојот омилен клуб, би одел на утакмици и тогаш од мерак би го слушал ..
Значи Филе има голем потенцијал да зборува за фудбал и е способен да води емисии за сите топ 3 лиги во Европа(и јас би сакал тоа сценарио да го видам), но ете човекот си се одлучич само за шпанско првенство, па на кој му се гледа нека гледа ...
е сега јас не сум упатен многу добро, но на постот на
џимеј и јас би сакал да чујам некој адекватен одговор од страна на Филе, дали е точно тоа за Тројанскиот коњ и таа реченицата за Аргентина што давале еден гол повеќе и она за Интер-Барса во емисијата за ЛШ, доколку тоа е точно тоа не е убаво, посебно она за Интер во емисијата за ЛШ, тоа е непрофесионално пред се ..
а за она што го пишува на фб тоа не треба никој да го засега, тоа е негов личен профил каде може да каже што сака, јас го аднав на фб за да читам како се препукува со фановите на Реал, па потоа сам да си проценам кој е во право или дали неговото мислење или мислењето на некои други фанови се поклопува со моето ...
ме интересира сега лично
File X File да ми каже дали Е фан на лацио, дали БИЛ фан на лацио ?
исто така му посакувам среќа со новиот проект, кој јас сигурно нема да го гледам, да беше на ТВ, ќе го гледав, ама вишка нет немам, сите ресурси се чуваат за Рома кога нема да оди во живо