acetetovo
Македонец!
- Член од
- 1 мај 2007
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 2.375
Неможе да ги набави касетите од минатиот век....Една специјална емисија за Ливерпул мора да има, иначе перма бан од форумов!!!
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Неможе да ги набави касетите од минатиот век....Една специјална емисија за Ливерпул мора да има, иначе перма бан од форумов!!!
Неможе да ги набави касетите од минатиот век....![]()
![]()
![]()
...trevata na Camp Nou vo momentot go ima poslednoto shishanje pred natprevar. Nisko shishana (edno od najnisko shishanite vo Evropa), a pred start i malku navlazzneta))) (kje se vlazzni povekje otkoga kje se cepi mrezata zad Cezar) ... vakviot teren dozvoluva brzo dvizenje na topkata... a ne kako sto Mou pravese finti so opstrukcija na dobrata igra... REMUNTADA!!!!
Ova mu bese post na fb pred revansot so Inter, polufinale Champions league u barcelona..
...
![]()
3. Многу брзо зборишЛевото уво ми е осамено.![]()
7 телевизии вечерва со отворени форум, во Шпанија на истата тема. Гости, фудбалери, аналитичари и спортски новинари. Секој со своја анализа и информации блиски до неговата најблиска околина.Факт е дека не си заминува (сеуште, но прави притисок кон нов договор). Но факт е дека денес сите шпански медиуми, ги започнаа дневните -информативни емисии со оваа вест. ... Деновиве ќе бидеме во тек со инофрмациите а во сабота можно е наше заминување во Мадрид. Остануваме поврзани...Дали Кристијано наскоро си заминува од Реал?
Сите ја објавија информацијата дека Кристијано Роналдо изјавил дека не е среќен во Реал Мадрид и е многу лут на некои од фудбалерите. Но, никој не ja даде вистинската причина за тоа. Кои се причините за неговото незадоволство и што велат информациите од Шпанија, дознајте во денешното издание на Топки.