„Курва“ во кревет

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Замисли ќерка на таков како вика за татко и......како се фали со титулата на татко и.
Нема полошо од тоа да прекршиш договор...толку е од муабетот.
Каков црни договор бе буразеру бе? Дека половите органи се у сопственост на другио и не смеат да си играат со друг?
А сексо е тоа, игра. Игра црни буразеру. Дај смени си го никнејмо веќе. Ниси ти будиста уопште.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Каков црни договор бе буразеру бе? Дека половите органи се у сопственост на другио и не смеат да си играат со друг?
А сексо е тоа, игра. Игра црни буразеру. Дај смени си го никнејмо веќе. Ниси ти будиста уопште.
Ја сум зен мајстор буразеру.

Член од
2 декември 2019
Мислења
63
Поени од реакции
44
И јас не се сложувам да се користи терминот курва или ороспија во кревет ама ете читајќи помеѓу редови се надевам и вие мислите на девојка која: сама се набива на курот и го прима цел, по можност и со се јајцата, стенка додека комшиите не се кренат на нозе, цело време бара уште, никогаш не ја боли главата, обожава таа да те обработи и да се залага 90% а ти само 10%(грото девојки сакаат обратно).

C

CoolIris

Гостин
Женска мојот одговор беше саркастичен,а што толку ти се запали на овие коментари,не знам.
Затоа што ме нервира кога вакви вулгарности се употребуваат кај што не му е местото.

Жена која што е добра во кревет, не е курва.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.558
Поени од реакции
85.171
Насловот е од мушка уста искочен.
и тоа значи дека сите мажи така размислуваат?
Автоматски споено мислење:

Па мераклики,курви,ороспии,недолични жени,инфлуенсерки,промотерки...има баш голем број на називи
што се тоа мераклики?

Ваљда жени што сакаат да се ебат. Многу, ваљда.

Прашањето е, колку мажи се такви?
Скоро сите најверојатно.

Член од
2 декември 2019
Мислења
63
Поени од реакции
44
Затоа што ме нервира кога вакви вулгарности се употребуваат кај што не му е местото.

Мислам дека многу буквално го сфаќаш зборот курва, види погоре како јас мислам дека авторот на темава сакал да го интерпретира зборот.

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Мислам дека многу буквално го сфаќаш зборот курва, види погоре како јас мислам дека авторот на темава сакал да го интерпретира зборот.
Напротив бе друже. Прочитај некоја страна поназад. Она ѓи сфаќа стварите како шо се. Без комплекси од "курви и курвари".

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.962
Поени од реакции
38.095
Стефи CFC, барај ја како cholismo тука.
... не го прави тоа што не сакаш да ти го прават, кога веќе ја спомнуваш ферски е и да ја тагнеш @cholismo, а не вака „курвински“ да ја спомнуваш, ееее многу јако од твоја страна ...бре брееее фраер си, нема грешка!

Член од
12 август 2020
Мислења
65
Поени од реакции
68

Жена што е добра само во 1 кревет на дечко или маж - не е курва.
А жена / женска што е добра во различни кревети со голем број машки што е ? И тогаш таа не е курва ? Или има друг назив ? Домаќинка да не е ?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.520
Поени од реакции
20.038
Стефи CFC, барај ја како cholismo тука.
Оти вакви ефтини доскочици прајш бе Стелт, пробваш интересен да бидиш тука или како, знајш дека последно ко се зајадовме јас и ти, двајцата не угаснаа на форумот, сакаш опет ?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.555
Поени од реакции
43.506
... не го прави тоа што не сакаш да ти го прават, кога веќе ја спомнуваш ферски е и да ја тагнеш @cholismo, а не вака „курвински“ да ја спомнуваш е многу јако од твоја страна ...бре брееее фраер си, нема грешка!
бијонс ти како докажана секс мајсторка што ќе кажеш на темава?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.886
Поени од реакции
20.538
и тоа значи дека сите мажи така размислуваат?
Автоматски споено мислење:

што се тоа мераклики?

Ваљда жени што сакаат да се ебат. Многу, ваљда.

Прашањето е, колку мажи се такви?
Скоро сите најверојатно.
Може не сите, ама повеќето да.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.520
Поени од реакции
20.038
Во наше село ебачи ги викаме, кај вас во градојте бед бој изгледа ги викате не сум сигурен :icon_lol:

За инфлуенсер/ки и промотер/ки реков јас да не ги мешаме во темава, тоа си се веќе модерни професиии од кои доста луѓе поштено си заработуваат
Аааа значи мажите кои изневеруваат се ебачи а жените курви, ок тогаш (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom