bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
Не си ненормален а под нормално нешто се подразбира согласност на мнозинството ама тоа е друга тема.Во врска со дарвиновата еволуција јас не се согласувам дека сме бездушни животни потомци од мајмун.ајде прво да дефинираме нормално???? Што е нормално- дали е тоа објективен или субјективен поим??јас би рекол субјективен!
Што се однесува до секс, секој си праи што му душа сака! Што сакаш да кажеш БУцио дека ако јас сакам орален или анален секс јас сум ненормален ,а ти со твојот фин секс си нормален????а ти според кои мерила и критериуми вадиш вакви заклучоци???
јас мислам дека ти си потиснат од општествените правила за она што е добро а што лошо? меѓутоа земи ја дарвиновата теорија за еволуција.Човекот има и нагони кои се чини највеќе доаѓаат до израз во сексот.При секс човекот највеќе наликува на животно да речеме. Мислам имаш стенкање, викаше , гребење ...мора ли да продолжам.
Види карактеротн на девојката го гледам да биди фина,а тоа дека ако нема големо искуство дека нема се супер да биди тоа си е твое мислење ама јас од искуство знам дека тоа не е така.А со тие со поголемо искусво човек можи само болест да добија:ija:Не,во право си,темава не е за курва од улица која се дава за пари.Исто така темава не е за девојки кој имаат големо искуство,па дркаџиите ги нарекуваат курви.Туку за девојки кој имаат фантазија во кревет и знаат добро да те преебат исто како да си платил професионалка.Без садо мазо,без крвови и пропратни животни.
Ти спомна нормален секс,пробај објасни го,јас претходно во темава давав објаснување за „курва во кревет“
Темава е чудо,„курва во кревет“,па на Лејди дамата,па на буцио нормалниот и фината![]()