bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
Па фин нормален секс без глупости(орално анално садо мазо итн.)Како мислиш фина во кревет?Може ли да го опишеш терминов,за да ја сватиме финоста?
Па фин нормален секс без глупости(орално анално садо мазо итн.)Како мислиш фина во кревет?Може ли да го опишеш терминов,за да ја сватиме финоста?
Како само спои садо-мазо и орален, анален секс жити господ?Па фин нормален секс без глупости(орално анално садо мазо итн.)
Дефиниција за нормален секс според тебе е секс без орално и анално задоволување.А менувате ли пози во вашиов нормален секс?Па фин нормален секс без глупости(орално анално садо мазо итн.)
Ke se drznam jas da ti objasnam sto e fina vo krevet za nego.Da ja moli pri sekoj cin po 2 sati,da imaat sex,koga ke zapocnat da so cinot taa da glumi bolno nesto ,prostorijata da bide mracna da ne ja gleda gola zosto i e sram na nea .Misionerska polozba zagarantirana se do orgazam,od toa pofino zdravje.Дефиниција за нормален секс според тебе е секс без орално и анално задоволување.А менувате ли пози во вашиов нормален секс?
Па бидејќи буцио,несака да ја објасни неговата фина девојка во кревет,ќе мораме да погодуваме:wink:Ke se drznam jas da ti objasnam sto e fina vo krevet za nego.Da ja moli pri sekoj cin po 2 sati,da imaat sex,koga ke zapocnat da so cinot taa da glumi bolno nesto ,prostorijata da bide mracna da ne ja gleda gola zosto i e sram na nea .Misionerska polozba zagarantirana se do orgazam,od toa pofino zdravje.
Браво бре девојче ќе те земам за портпарол.Инаку не знам дали знаеш ама од општа култура не се одговара наместо друг.Ke se drznam jas da ti objasnam sto e fina vo krevet za nego.Da ja moli pri sekoj cin po 2 sati,da imaat sex,koga ke zapocnat da so cinot taa da glumi bolno nesto ,prostorijata da bide mracna da ne ja gleda gola zosto i e sram na nea .Misionerska polozba zagarantirana se do orgazam,od toa pofino zdravje.
Зависи изгрејсонце или зајдисонце е:pos2:.Дефиниција за нормален секс според тебе е секс без орално и анално задоволување.А менувате ли пози во вашиов нормален секс?
Ти читај од прва страна што значи темата!zEUs напиша:Не сакам јас ,,курва,, во кревет :jaj: бидејќи нема тогаш да има емоции и се ќе биде само секс а љубов :nesum: ја сакам малце подолго предигре со многу додири и бакнување и многу романтика :back:
Вакви психолози сум видел јас ехе.Иначе би направил дете зошто да не виде згреши тука,ами ако е со кратка коса како ќе пазам на косата а?Па бидејќи буцио,несака да ја објасни неговата фина девојка во кревет,ќе мораме да погодуваме:wink:
Сигурно неговата само лежи со блажена насмевка,од финост не смее да каже што сака,менување поза ни под разно,додека трае сексот,он пази да не и ја растури косата или шминката,фино пополека во мисионерска поза се движат,свршување на неа ни во најлошиот кошмар,тоа буцио не го посакува:nenene:На крај,фино се облекува,исто како што се соблекува.
Буцио,твое објаснување ќе доживееме?
Прво не сум бог и јас сум смртник.Второ жално е тоа што не ти е познат поимот фино за секс може и да знаеш:pos2:.Добро при тоа мислам на никаква настраност(зборовите фино,секс инастраност се објаснети во речникот на Зозе Мургоски)Буцио слободно држи се до темата,игнорирај ги останатите:wink:
Објасни ни го финиот секс,на нас обичните смртници.
Ти читај од прва страна што значи темата!
Освен што е фина во сексот и психолог е?Вакви психолози сум видел јас ехе.Иначе би направил дете зошто да не виде згреши тука,ами ако е со кратка коса како ќе пазам на косата а?
ајде прво да дефинираме нормално???? Што е нормално- дали е тоа објективен или субјективен поим??јас би рекол субјективен!Дефиниција за нормален секс според тебе е секс без орално и анално задоволување.А менувате ли пози во вашиов нормален секс?
Секој збор си има дефиниција во речник.Фина мислам да не ме тепа со кашик:pos2: да не носи кожен корсет да нема разни свингерски или бисексуални идеи и да нема сексуални односи со половина град.Освен што е фина во сексот и психолог е?
Жално е знам,затоа барам објаснување од тебе,но ти очигледно ни самиот незнаеш каков е тој фин секс или незнаеш да објасниш.Кога веќе избацуваш нов термин,барем објасни го,вака ќе помислиме дека тресеш од ракав дефиниции.