- Член од
- 24 август 2009
- Мислења
- 139
- Поени од реакции
- 12
Па и ние имаме форум: http://erepmacedonia.com/ - сите што сеуште се немате регистрирано, регистрирајте се.
Регистрирано, ајде акаунтирај те ме !Па и ние имаме форум: http://erepmacedonia.com/ - сите што сеуште се немате регистрирано, регистрирајте се.
Па нормално дека имаат ментори кога имаат држава, еве ние на форуми имаме ставено туторијали за почеток и нешто останато, имаме и форум, чат за играва:Се согласувам, меѓутоа, мора од некаде да се почне.
Жител сум на еХрватска и верувај, функционираат како машина, дури и форум имаат.
Буквално ништо таму не е оставено на случајност, да не зборувам за некаква си мини обука на новите членови, дури и ментори им ставаат.
Првите денови, буквално, бев бомбардиран со совети.
Поентата ми беше, мора, ама баш мора од некаде да се почне, дури и пред добивањето на република во еСветот.
Za sto se raboti moze nekoj da mi kaze ??Изјаснете се дали сте за или против~
http://erepmacedonia.com/viewtopic.php?f=17&t=197
кога ке влеземе у европска унија....Абе ајде кога веќе еднаш засекогаш ќе успееме да си направиме држава, што се занесуваат тие од eRepublik? Има некои новости?
Зошто да плаќаме бе човече? Па нели играта беше 100% free, што бидна сега? И они почнаа во политика да навлегуваат па сега наплаќаат за да ни дадат држава? Ако е така одма си го бришај јузерот, ама прво ќе им опнам една добра пич*а мајчина што нема да ја заборават додека се живи...:nerv::pishtoldz:violent1::violent1:кога ке влеземе у европска унија....
+, кој од македонија плаќа за играва? никој...имаат ќар од нас? јок.
Нема никаква врска тоа најверојатно во следните држави ќе бидеме и ние а кога ќе бидат следните админите рекоа откако ќе го завршат војниот и економскиот модул значи тоа би требало за 2-3 месеци одприлика, еве и Србија неможе да купува злато ни со пораки па ете ја во играта исто така и Иран е исто неможат никако да купат злато со нивната IP адреса.Зошто да плаќаме бе човече? Па нели играта беше 100% free, што бидна сега? И они почнаа во политика да навлегуваат па сега наплаќаат за да ни дадат држава? Ако е така одма си го бришај јузерот, ама прво ќе им опнам една добра пич*а мајчина што нема да ја заборават додека се живи...:nerv::pishtoldz:violent1::violent1:
Епа ај ќе почекаме 2-3 месеци да видиме дали ќе ни дадат или тоа се само зборови...Нема никаква врска тоа најверојатно во следните држави ќе бидеме и ние а кога ќе бидат следните админите рекоа откако ќе го завршат војниот и економскиот модул значи тоа би требало за 2-3 месеци одприлика, еве и Србија неможе да купува злато ни со пораки па ете ја во играта исто така и Иран е исто неможат никако да купат злато со нивната IP адреса.
Епа од кога ние имаме почнато немаат ставено нови држави, ако не стават и по 1 година играње дефинитивно ќе се откажам како и повеќето играчи.Епа ај ќе почекаме 2-3 месеци да видиме дали ќе ни дадат или тоа се само зборови...
Па нормално дека ќе се откажам. Си имам јас држава Македонија која навистина постои и сите ја знаат. Не ми треба и виртуелна, а најмалку пак ако треба да ја добијам со молење и плачење. Да не летаат толку високо као демек голема работа ќе направат ако не ни дадат држава.Епа од кога ние имаме почнато немаат ставено нови држави, ако не стават и по 1 година играње дефинитивно ќе се откажам како и повеќето играчи.