Што ќе кажете за девојките во Струмица?

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Segde ima jaki zenski ne samo u Strumica samo so kaj nas nogo se nakindzoreni,takvo e mestoto isfrustrirano mora da si naj naj u garderoba za da bides cool ,so sum slusal u London ne se doteruvale tolko kako tuka za da se dokazat demek jas sum tipce ili tipka.Koj ima zelba da kjari nesto neka si zeme nekoj dinar povekje,dobra garderoba i prai im filmovi deka imas 5 kamiona,deka si glaven zastapnik za alkohol:pehar: i taka da moze i 3 drugarki ista vecer da gi e*es.(kaj site nema da upale) ama kaj 80% sigurno,so srekja a so vika WolfPack da se dokazuvam nema potreba,dosta mi bese na mene,zadovolen sum so toa so go pominah,ostavam na pomladite da uzivat a chicho :icon_lol: ima popametni raboti odkolku da se raspravam so malenki momicki.Moze ako sakas ti da namestes nekoja stegnana Kocancanka pa jas ke ti duzam:sekss:

Член од
9 февруари 2006
Мислења
1
Поени од реакции
0
stapov

Pa koga bev strumica jas cela carsija ja setav so stojko NADRVEN

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
Trpe напиша:
Pa koga bev strumica jas cela carsija ja setav so stojko NADRVEN
Epa drugar neznam od kaj si,sigurno si od PrilepskoBitolskiot kraj,a za toa so ne si dupel nisto sigurno si gi zaboravil akciite doma.
Nema zeni so ne davaat ima mazi so ne baraat,vo Strumica u globala nema navika seuste zenite da ti se pustaat so nekoj isklucok ali u globala ne,taka da sledniot pat angaziraj se malce povekje.

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
astrion напиша:
Moze ako sakas ti da namestes nekoja stegnana Kocancanka pa jas ke ti duzam:sekss:
Нормално дека може, и ќе биде...не знам кога ама ќе биде :)

За сега ми треба далечински управувач :icon_lol:

Шо викате значи, со Струмичанки само остро а?:P свиркаj си и шеткај си преправајќи се ко Бред Пит по чаршијата:icon_lol::icon_lol:

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
pa ne se site takvi kakvi sto vie gi zborite i ogovarate..:)

Член од
15 декември 2005
Мислења
20
Поени од реакции
0
Prijateli da vi kazam moze stvarno imame ubavi devojki i ubav noken zivot so ludi zabavi i so devojki koi mislat deka se na fashion week ama site gledat samo pari pred sebe i ubavi koli-ako imas kola imas i zenska.
Edno e sigurno ako sakas ubava zenska dojdi vo gradot pod Tiveropol-STRUMICA ama so sebe ponesi poveke pari ke ti se najdat.Site zapalankovci dojdete vo sr da si zemete moma ubava i "nevina".

STRUMICA I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
а ако дојдам со сто кецот што си ми го стаил за аватар ?:))))))))

Член од
28 јануари 2006
Мислења
260
Поени од реакции
2
aaaaaaa imam dobro iskustvo so strumicanki!nema so posle skopjankite tie mi se najubavi!

Член од
15 ноември 2005
Мислења
355
Поени од реакции
1
Mene pa strumichanki mi se kako tikvi(sekako prazni) pokondireni.A za toa deka "fizionomiite" im se kako od na niva direk vo gradot da dosle (ako strumica vekje za grad sme pochnale da go smetame).Bez vregjanje,ama se si mislev deka kulturnite i istoriskite cenosti pravat edno mesto-grad.A prosto se somnevam deka Strumica ima takvi cenosti.Da mozebi za nokjen zivot e No 1,ama...kako i da e...Bitolchanki si bile i kje bidat najubavi :) i najpametni :)

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
NeRtHuS_ErDa напиша:
Mene pa strumichanki mi se kako tikvi(sekako prazni) pokondireni.A za toa deka "fizionomiite" im se kako od na niva direk vo gradot da dosle (ako strumica vekje za grad sme pochnale da go smetame).Bez vregjanje,ama se si mislev deka kulturnite i istoriskite cenosti pravat edno mesto-grad.A prosto se somnevam deka Strumica ima takvi cenosti.Da mozebi za nokjen zivot e No 1,ama...kako i da e...Bitolchanki si bile i kje bidat najubavi :) i najpametni :)
zenska cim ti se smetas za tolku ubava pusti nekoja slika od tebe pa da videme kakva e tvojta fizionomija.

Член од
15 ноември 2005
Мислења
355
Поени од реакции
1
marketar напиша:
zenska cim ti se smetas za tolku ubava pusti nekoja slika od tebe pa da videme kakva e tvojta fizionomija.
Pod sekakvo nivo mi e da razdavam sliki na nekoj so voopsto ne go poznavam.Na moe mesto sega edna strumichanka bi istrchala da prati slika i da ti dokazi.Izgleda vo ova se sostoi goleminata na Bitolchanki :) hehehe

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
NeRtHuS_ErDa напиша:
Pod sekakvo nivo mi e da razdavam sliki na nekoj so voopsto ne go poznavam.Na moe mesto sega edna strumichanka bi istrchala da prati slika i da ti dokazi.Izgleda vo ova se sostoi goleminata na Bitolchanki :) hehehe
PA PUSTI NA PP. :):)

Член од
15 ноември 2005
Мислења
355
Поени од реакции
1
Rekov:Pod sekakvo nivo mi e da razdavam sliki na nekoj so voopsto ne go poznavam :) Koga kje se zapoznaeme mos :) ama sigurno na tolku strumichanki ne bi gubel vreme na bitolsko chupe :) Ajde sekoj si ima svoja ubavina ama i svoe mislenje :) taka da... :) A za mazi ako treba da se zbora strumichani se bez konkurencija :) Za razlika od nashive kabadai :) Sega si zadovolen Marketar?

Kajgana Shop

На врв Bottom