DuFFy напиша:Me cudi so Walker_Girl niso ne komentirala
Е ај да искоментирам. Апсолутно се согласувам со TWEETY*** :je:TWEETY*** напиша:eve jas ke iskomentiram mesto nea.Strumica i strumicanki se zakon a vie moze slobodno so sakate da zboruvate,ama ne mozete ni na maliot prst da im se fatite
znaci li toa deka walker_girl e od strumica????DuFFy напиша:Me cudi so Walker_Girl niso ne komentirala
Најверојатно :kez:marketar напиша:znaci li toa deka walker_girl e od strumica????
Браво сестро/брате (немам поима кој/а си) тука те ценам а и подржувам...Секоја чест. :je:NeRtHuS_ErDa напиша:A za mazi ako treba da se zbora strumichani se bez konkurencija Za razlika od nashive kabadai
Градот не е предмет на оваа тема (Тема: Што ќе кажете за девојките во Струмица?) така да немаш право да навредуваш на градска основа. Не знам дали имаш слушнато ама после Скопје, Куманово и не знам кој друг град Струмица е еден од најбогатите градови у Македонија. Епа сеа ти како сакаш нарекувај го.(ako strumica vekje za grad sme pochnale da go smetame)
Ова у болдираното нема ама баш никаква врска.Astraion напиша:Да, има многу јаки жени у Струмица и знаат како да се забавуваат, и толку, до тука! Другите особини одат само у критика. Ретко да си најдеш некоја женска од Струмица шо ќе е кул и нема да те гледа у џеб...
Затоа си преферирам девојки од страна, бидејќи сите/повеќето од нив (Струмичанките) се тешки материјалистки, завидуваат една на друга, оговарање јако, гледаат многу FashionTV, и подобро да не продолжам да набројувам други работи...
Не кажав само сите....треба ли да ставам цитат од мојот коментар за да видиш? ПОВЕЌЕТОwalker_girl напиша:Ова у болдираното нема ама баш никаква врска.
Мислиш дека девојките од страна шо ќе ги фатиш нема да те гледаат у џеб? И нема врска дали се Струмичанки, Скопјанки, Битолчанки и шо ти знам какви, тоа е индивидуална работа, неможеш да кажеш дека сите Струмичанки се материјалисти, секаде има луѓе материјалисти, само лошото кај нас Струмичани е шо многу се оговараме еден на друг, наместо да се браниме!