Што ќе кажете за девојките во Струмица?

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Me cudi so Walker_Girl niso ne komentirala :):):):)

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
eve jas ke iskomentiram mesto nea.Strumica i strumicanki se zakon a vie moze slobodno so sakate da zboruvate,ama ne mozete ni na maliot prst da im se fatite

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
DuFFy напиша:
Me cudi so Walker_Girl niso ne komentirala :):):):)
TWEETY*** напиша:
eve jas ke iskomentiram mesto nea.Strumica i strumicanki se zakon a vie moze slobodno so sakate da zboruvate,ama ne mozete ni na maliot prst da im se fatite
Е ај да искоментирам. Апсолутно се согласувам со TWEETY*** :je:

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
ne gi znam pa da komentiram za niv...

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
То со женските е мнпгу јака статистика, али не е само тоа и струмичани како народ се ОК, зс сум бил повеке пати, и једење, пијење до зори лудовање... ....поентата ми е што никад немало некоја рЧка, а у Ск. пуно такви Бед ствари има, а тоа уопште не е ОК.
За да ти си поминеш ТИП-ТОП свакако треба да ти е ДООООЛГ џебот и све останато ке си дојде на свое место.

Член од
8 април 2006
Мислења
146
Поени од реакции
0
NeRtHuS_ErDa напиша:
A za mazi ako treba da se zbora strumichani se bez konkurencija :) Za razlika od nashive kabadai :)
Браво сестро/брате (немам поима кој/а си) тука те ценам а и подржувам...Секоја чест. :je:

Само не ми се допадна шо кажа за градот:
(ako strumica vekje za grad sme pochnale da go smetame)
Градот не е предмет на оваа тема (Тема: Што ќе кажете за девојките во Струмица?) така да немаш право да навредуваш на градска основа. Не знам дали имаш слушнато ама после Скопје, Куманово и не знам кој друг град Струмица е еден од најбогатите градови у Македонија. Епа сеа ти како сакаш нарекувај го.

Да, има многу јаки жени у Струмица и знаат како да се забавуваат, и толку, до тука! Другите особини одат само у критика. Ретко да си најдеш некоја женска од Струмица шо ќе е кул и нема да те гледа у џеб...
Затоа си преферирам девојки од страна, бидејќи сите/повеќето од нив (Струмичанките) се тешки материјалистки, завидуваат една на друга, оговарање јако, гледаат многу FashionTV, и подобро да не продолжам да набројувам други работи...

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Astraion напиша:
Да, има многу јаки жени у Струмица и знаат како да се забавуваат, и толку, до тука! Другите особини одат само у критика. Ретко да си најдеш некоја женска од Струмица шо ќе е кул и нема да те гледа у џеб...
Затоа си преферирам девојки од страна, бидејќи сите/повеќето од нив (Струмичанките) се тешки материјалистки, завидуваат една на друга, оговарање јако, гледаат многу FashionTV, и подобро да не продолжам да набројувам други работи...
Ова у болдираното нема ама баш никаква врска.
Мислиш дека девојките од страна шо ќе ги фатиш нема да те гледаат у џеб? И нема врска дали се Струмичанки, Скопјанки, Битолчанки и шо ти знам какви, тоа е индивидуална работа, неможеш да кажеш дека сите Струмичанки се материјалисти, секаде има луѓе материјалисти, само лошото кај нас Струмичани е шо многу се оговараме еден на друг, наместо да се браниме!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Patot ne me odnel natamu poslednive godini.No site sto bile vikaat dega gradot e ludnica a devojkite se prekrasni od sekoj pogled

Член од
8 април 2006
Мислења
146
Поени од реакции
0
walker_girl напиша:
Ова у болдираното нема ама баш никаква врска.
Мислиш дека девојките од страна шо ќе ги фатиш нема да те гледаат у џеб? И нема врска дали се Струмичанки, Скопјанки, Битолчанки и шо ти знам какви, тоа е индивидуална работа, неможеш да кажеш дека сите Струмичанки се материјалисти, секаде има луѓе материјалисти, само лошото кај нас Струмичани е шо многу се оговараме еден на друг, наместо да се браниме!
Не кажав само сите....треба ли да ставам цитат од мојот коментар за да видиш? ПОВЕЌЕТО
И досега шо сум бил со девојки од страна (женска или провод) немам закачено некоја од тој тип...сепак на крајот на краиштата самиот треба да бидеш свесен во каков однос влегуваш.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Абе сигурно нема да дојде со тебе и да ти каже дечко јас идам со тебе заради пари.
Ама ти си знаеш, дај боже да закачиш такви не материјалисти туку некои вистински шо ќе те ценат.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Хмммм....-интересни се струмичанките :)

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Ne znam kakvi se, ama sigurno ne se poubaj od Bitolcankite.

Kajgana Shop

На врв Bottom