Што ќе кажете за девојките во Струмица?

M

MIL

Гостин
Чувек ти да не си грешка, какви пиштоле у Струмица ? о.О
Не сум грешка у Струмица у паркот се случи тоа :tapp: страшно опасни ви се цуриве :vozbud:имате нафурани типчиња што мислат дека светот се врти околу нив и се силат

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Има некои добри така.Има други само гледат на пари, има трети за сериозни врски, и четврти што ке се наречат к***и само гледат да легнеш со нив, другиот ден те откачуваат:)

Член од
5 декември 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
A od kaj znaes ti deka nie ne koristime kamen za peti i truime na pot ako ti si zapoznal nekoja takva ne znaci deka site sme takvi :)

--- надополнето ---

Член од
23 јули 2010
Мислења
163
Поени од реакции
85
Според одговорите што ги прочитав добивам желба да отидам у Струмица :zlo:.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Во Струмица 1 сум бил...и немав време да шетам многу...али по муабети, и комуницирам со луѓе од таму....работава била Let's get ROCKED! кул..

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.172
Поени од реакции
18.231
Струмичанки нааајс!:vozbud:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
имам слушнато за струмичките девојки дека се едни од најубавите у македонија општо.. а за шмизли како шо некој вјика дефинитивно може вода да им носат на битолчанки !!!

Z

Zoza

Гостин
ovie za petive od koe selo gi spomnuvate?Barem jas se druzam so mnogu devojki de drugarki de prijateliki skolski bivsi koleski ovo ono pa na edna ne sum primetila raspukana petta....nekogas stvarno zborite samo za da izvregate nekoj....a so toa gi vregate SITE STRUMICANKI

Zaradi edno rasipano mleko prestanuvate da piete mleko cel zivot?

P

PewDiePie

Гостин
Јас бар тие што ги знам се дебелки црни и без основна култура,со други зборови катасрофа.
Жена од таму не барај.

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Гледам ного лоши „думи“ за струмичките моми. :confused:
Од моја гледна точка, како у сите градови така и у Струмица има секакви моми (за секој по нешто), не можаме сите у ист кош да ги ставаме, има дебелки, елегантно пополнени, слабички,анорексични, културни,некултурни, вАспитани, страшно прости и.т.н (и нова категорија моми шо досега ги немаше: набилдани :cuc: :love:).

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Хммз , има има , само треба малце да излезеШ низ центар и има што да видиш :D ..
топ се .ххуух , само има некој и шо се такви , како шо ги опишувате погоре , некој мале нафурани , некој кур*и и то е ..:D

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Бидејќи рикнала општата тема за Струмица, тука ќе прашам. Имате ли предлог за хотел-мотел шо било, за една вечер у Струмица. Еден ваш сограѓанин ми понуди, ама нема место, зафатено све периодов.

Само, не ми давајте од Хилтон хотели, колку да преспијам е работава.

Еј, па коа ќе размисли чоек, баш за струмичките девојки е муабетов, хотел си е хотел, нема по паркови да се акаме па пиштол у глава да добијам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom