- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 3.688
- Поени од реакции
- 5.444
Прв пат пишувам на темава, ама како жити бога би пишувала збор два за песната. Да е темава омилени песни или нешто слично - ќе разберам, ама вака?! Ја слушам сега, ми се слуша во моментов и тоа е тоа. Не мора да значи дека песната ми буди некакви си чувства или спомени. Особено не мора да значи дека ја слушам групата или знам нешто повеќе за албумот во кој е песната.Освен постирање на линк, мора да се напише и збор два околу песната.Како можности ги предлагам следниве:
1.Оценете ја песната(ова ви е најлесна можност, доколку не сакате да пишувате реченици)
2.Како ја доживувате истата или какви спомени ви буди
3.Како ви се допаѓа доколку прв пат ја слушате
4.Збор-два околу албумот во кој песната припаѓа
Дозволени се и други муабети, но да битното е да не биде постот само текст-линк.
Aj разгледај ги чоеците наназад шо постирале и види дека функционира нештотоПрв пат пишувам на темава, ама како жити бога би пишувала збор два за песната. Да е темава омилени песни или нешто слично - ќе разберам, ама вака?! Ја слушам сега, ми се слуша во моментов и тоа е тоа. Не мора да значи дека песната ми буди некакви си чувства или спомени. Особено не мора да значи дека ја слушам групата или знам нешто повеќе за албумот во кој е песната.
Еве пример јас сега ја слушам евровизиската на Тијана што ќе не преставува на евросонг и немам ништо да додадам во врска со тоа.
Не викам дека не функционира. Баш и разлистав да видам што пишувале ама не ми е сфатливо зошто би морало да се пишува? Не ми е поентата да се `рчкам, да не бидам грешно сфатена, ама еве да речеме слушам некоја песна и сакам да ја споделам, убава ми е (нели нормално кога си ја слушам) и сеа морам да земам да филозофирам за песната? Па кој сака нека ја слушне нема што јас сега да навлегувам во моите ставови за неа. Тоа е мое размислување, со кое веројатно нема да можам да постирам песни тука, а да не ги нарушам правилата - но во ред. Не е никаков проблем. Правила си се правила и ќе ги почитувам, а сигурна сум дека светот ќе продолжи да се врти и ако не ставам јас песни тукаAj разгледај ги чоеците наназад шо постирале и види дека функционира нештото
Kрај крава можиш пример да ја пишиш само песната како некои погорре и толку. И тоа се толерира и е прифатливо. Са,о да не е медиа линкНе викам дека не функционира. Баш и разлистав да видам што пишувале ама не ми е сфатливо зошто би морало да се пишува? Не ми е поентата да се `рчкам, да не бидам грешно сфатена, ама еве да речеме слушам некоја песна и сакам да ја споделам, убава ми е (нели нормално кога си ја слушам) и сеа морам да земам да филозофирам за песната? Па кој сака нека ја слушне нема што јас сега да навлегувам во моите ставови за неа. Тоа е мое размислување, со кое веројатно нема да можам да постирам песни тука, а да не ги нарушам правилата - но во ред. Не е никаков проблем. Правила си се правила и ќе ги почитувам, а сигурна сум дека светот ќе продолжи да се врти и ако не ставам јас песни тука