Што слушаме во моментот? (Читај правила)

Член од
30 март 2008
Мислења
146
Поени од реакции
121
Kрај крава можиш пример да ја пишиш само песната како некои погорре и толку. И тоа се толерира и е прифатливо. Са,о да не е медиа линк :)
Па тоа ми беше муабетот, да може само песничето да се става и готово. Убава е замислата за да се поднапише нешто за песната, но реално, не секоја песна подлежи на дополнителен коментар :) Ако некој има нешто да каже, бујрум, ама да се лупаат глупости само дека мора не е баш то - то :cool: Ај кога ќе простудирам вака шемаџиски како се лепат линкови ќе се активирам на темава :pipi:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Песнава ми е поздрав до повозрасните членови на форумот и целта ми е да ги вратам во младоста и да ги потсетам на некоја своја Керол која ја имале. :)

Đorđe Marjanović - O, Kerol (Oh, Carol) - 1961

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Z

zmej gorjanin

Гостин
Ме изненади што ја одбра оваа реге верзија, а како ти се допаѓа оргиналната верзија од Питер Фрамптон
https://www.youtube.com/watch?v=m0nc-hh9viQ
Во ред е и оригиналот, веројатно поради спомени од детството и поради тоа што за мене оваа верзија ја има "магијата" и позитивната вибрација. :) И за да не бидам офтопик, звукот на претходната не чини па еве ја уште еднаш

https://www.youtube.com/watch?v=IWIxA7M_-ZA

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Neutral Milk Hotel цепам последниве неколку часа. Нз шо, ми се прислуша бендов пак ко порано со ист жар.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Некош имаш фантазирано, ако си во можност да некој бенд биде твој, тогаш кој би бил тоа?

Сум одлучил јас да бидат Sensation Junkies-Newer Saw It Coming.

Зато шо се страшно добар локален бенд, а јас не би сакал да бидам познат. Плус тоа е таа спојка која ми чини максимално задоволство ко јас да ја прам иако абер немам.

S

StormRage

Гостин
Atmosphere- The Abusing Of The Rib

I wish I had a map of the terrain so I could step around the landmines
Avoid the beasts under the bed that bring they bad times
I wanna find this here so-called treasure
The pleasure, the trinkets, the never-ending weekends
Acknowledgin that I'm still just a piece of the sequence
But seein these different footprints got me needin to show my weakness
The timeline, the time zones, I cross them with my eyes closed

Член од