Das Model -Rammstein Оригинално за прв пат снимена од германската група Kraftwerk во 1978 година, Rammstein прв пат ја изведуваат во 1997 година. Моја оценка 8/10 споредено со другите песни од Rammstein
Дефнитивно нешто ново што почнав во последно време да го слушам и доста ме одмара додека седам на интернет приметив дека доста многу малку луѓе слушаат Chillstep бидејќи од 2011 е Chillstep
Вчера го ставив винампот на измешано и овој ме закотви на Thick as a Brick од Jethro Tull. Морав да го ислушам цел албум, немаше што...
Но ми текна и дека лани Ian Anderson (без Jethro Tull) сними продолжение на прикаската - Thick as a Brick 2, со поднаслов „Што се случи со тоа дебелото дете?“, и дека веќе некое време се канам да го ислушам.
Песна на Металика од истоимениот албум, попознат како Црниот албум, воедно еден од најдобрите музички албуми на сите времиња.
Песна што никогаш не ја имаа изведено во целосната верзија се до прошлогодишната турнеја во која го изведуваа цел овој албум комплетно.
Лично една од моите омилени песни.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.