Што слушаме во моментот? (Читај правила)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Kansas - Carry On Wayward Son

Оценка ќе бидам субјективна затоа поарно да не :) Зошто ја сакам (настрана љубовта кон браќата Винчестер :))? Ме потсеќа на невидена тага, на човек кој премногу страдал и е подготвен да го напушти светов. Некако ме тера да сочувствувам.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Society
Испеана од Еди, одсвирена на неговото гитарче.. Го изгледав филмот, ми отвори нов простор за размислување, нови желби и замисли шо би сакал да ги испунам, ако не овој, у некој нареден живот. Така со леснотија да можам да ги запалам парите, да живеам во предгратките на природата како што сакам и како што таа сака и да, друг е филингот на песнава после изгледаниот филм. Ќе дознаете за што зборам на линкот. Тоа е мојта прикаска за песнава.

P

parvati

Гостин
Слушам га цел албум од Eric Burdon-No more war
Најјака трака у цел албум е Tobaco Road, еве гу на јутуб лајф наступ кој вреди да се слушне !

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Архангел - Ладно Оружје
За сите возрасти
нови радости
Тие знаат најдобро
што ни е потребно

И што е модерно,
се е скроено
Боже, овде гледам само робови!

Нови градови,
крвни садови
Боже, овде гледам само гробови!

И мислиш, важно е што е вистина
Важно е само како изгледа

И јас сум нечие ладно оружје

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Филип Поповиќ - Дрвозбор

Музика испирирана од пред се` јужнословенскиот фолклор, но со една малце помрачна нишка. Поради импресионираноста од предхристијанските многубожни религии, и од тој историски период воопшто, овој жанр често добива етикета „пагански“, но јас не би користел тој назив.

Ова е еден ентузијастички „албум“ на еден малолетен Црногорец. Трае вкупно 12 минути, лоша снимка, тука-таму некој фазла звук, но тоа и не е толку важно. Детето само си компонира и си снима албум! Од мене има едно големо браво!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.636
Поени од реакции
31.850
Kasabian-U Boat

Видов едно другарче дека ги простудира (Божино) па добив желба да ги слушам повторно. Во лап топов го имав само последниот нивни албум. Старите заминаа со прегорениот хард диск од десктоп компјутерот.
Таман се за со денов. :)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Архангел - Владимир

Толку многу ја сакав песнава на некои 17-18 години што си викав дека ако имам син ќе се вика Владимир. :) После многу долго време, ги пуштив пак ... за едни далечни времиња во младоста. Вие сте криви!

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Ohne Dich -Rammstein
шо знам некако ко шо сум накиснат и ебан од животов барем нешто добро да правам
си се враќам кон старата љубов RAMMSTEIN.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
The Beatles - Let it be
одамна ги немам слушано па денес ете ми притекна малку да си ги ислушам песничинава со кои растев :)

Kajgana Shop

На врв Bottom