Што сакаат (бараат) жените?

Член од
1 јануари 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
Ова прашање никој го нема одговорено,можеби и затоа што и самите незнаат што бараат(сакаат) (се мисли на нај атрактивните женски),дали е тоа атрактивност? пари? или пак слава? или сосема трето...??? Значи на кој начин мислите дека можете да и го свртите вниманието на една јака женска? И што мислите дали изгледот им е битен на жените??? како што тоа им е битно на мажите;)
ти го одговараш низ текот на твоите постови на темата. И кој рече дека никој го нема одговорено? Google, и ќе најдеш доста 'одговори' хаха

Член од
16 февруари 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
PRTVO I NAJVAZNO-STOP ZA LJUBOMORATA,NEZEN DOPIR,DIV I STRASTEN SEXXXXXXXX...................

Исклучи CAPS LOCK - Crazy in Love

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
И на крајот сфативме, дека сите жени од темава, бараат нежност, внимание, екстра секс и да ЉУБОВ ???

а да ке заборавев да ве прашам, вас жените, вие од љубов планирате да живеете ?

а и мислам помина времето на јаки женски , или демо/де/е , сега е време на спонзоруши , и не ги осудувајте одма као Курви , тие само се трудат да обезбедат нешто, за себе и околу себе, :)

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
И на крајот сфативме, дека сите жени од темава, бараат нежност, внимание, екстра секс и да ЉУБОВ ???

а и мислам помина времето на јаки женски , или демо/де/е , сега е време на спонзоруши , и не ги осудувајте одма као Курви , тие само се трудат да обезбедат нешто, за себе и околу себе, :)
ха ха ха , дечко ,се слусаш ли што збориш??
Ако е за тоа јас сум спонзоруш ;) Нека ме брка некоја со пари:)
ХА ХА ХА шетајјјјјјјјјјјјј!

Член од
16 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
78

Чекај малце, ти ги браниш спонзорушите и ваквиве кучки што ни шетаат по светов во денешно време?

[Без фрлање и слични ствари leandra]

Член од
17 февруари 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
vaka...
sega ke ti objasnam sto tocno sakaat zenite
sakat malku razbiranje,doverba od drugite,da se pocituvani,i pred se da se pocuvstvuvaat sakani
veruvaj mi tie se zadovolni so mnogu malku no obicno nikogas ne go dobivaat toa so im treba
ne znam zasto
mozebi zatoa sto drugite ne sakaat da im go dadat toa so go zasluzuvaat ili ne znaat kako no ne e vazno.
toe e se

Член од
1 јануари 2008
Мислења
85
Поени од реакции
1
Патрик... [без возбуди!leandra]за тоа што мислиш какво е денешното време. Да не сакаше случајно да живееш пред 200 години кога немаше ни струја и кога ако му ја земеш женската на некој со повисок статус од тебе ќе ти го пресече вратот? :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
abe ni oni ne znaat sto sakaat.koga oni ke doznaat sto sakaat e togas ke mozeme i nie da pocneme da otkrivame sto e tajnata na zenata kako bitie...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Чекај малце, ти ги браниш спонзорушите и ваквиве кучки што ни шетаат по светов во денешно време?

.......

[Мирни!leandra]
П.С. на крајот има смајли ( :) ), што значи дека не сум толку озбилен

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
vaka...
sega ke ti objasnam sto tocno sakaat zenite
sakat malku razbiranje,doverba od drugite,da se pocituvani,i pred se da se pocuvstvuvaat sakani
veruvaj mi tie se zadovolni so mnogu malku no obicno nikogas ne go dobivaat toa so im treba
ne znam zasto
mozebi zatoa sto drugite ne sakaat da im go dadat toa so go zasluzuvaat ili ne znaat kako no ne e vazno.
toe e se
ха ха ха , и ти викаш,атрактивните женски немаат внимание..
Секој втор што ке го сретнат им се лигуши и им симнува ѕвезди!

Член од
15 февруари 2008
Мислења
19
Поени од реакции
2
според мене а и вклучувајќи го тоа што го сакам јас многу девојките стварно бараат многу малку работи, али денес ретко кое мушко и тоа може да го исполни....малку внимание, почит и никако папучарење сето ова добро спакувано и комбинирано ни премногу ни премалку ќе ја натерате девојката да се заљуби во вас

Smasher

Професионален молер
Член од
27 јуни 2007
Мислења
811
Поени од реакции
9
„Добар“ процент од луѓето (и жени и мажи) бараат само ca$h и ниско задоволување на основните нагонски потреби друго многу и не ги интересира во ова општество. Има и поинакви, сепак.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Се. Ама баш се. А ако добијваат се што бараат е тогаш им е досаднооо... И ај сеа!!!
(Општо кажано!!!)

Kajgana Shop

На врв Bottom