Што сакаат (бараат) жените?

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Ako imas zaprimeteno,barem na filmoj,ke vidis deka 99% od tie so ima bogat mas se onadat so gradinarot!!!Znaci ne e se,potocno mnogu malku e do parite!!!!
Не е до парите,парите се само една од милионте причини,
Otkako ke uvidam deka me zapoznala onaka kako sto jas sakam da me zapoznae,i otkako ke pocni da se prasuva zosto ne se interesiram,i otkako malku ili malku poveke ke i padni samodoverbata pred mene,togas poleka poleka i politicki ke se smeni muabetot i ponasanjeto bez pred toa taa da bidi svesna deka seto toa e planski napraveno:toe::toe::helou:
ВО право си со самодовербата,треба да ја направиш несигурна покрај тебе,:)

Sakaat prcanje:smir: i da ne gi ebes dva posto :tv: da i svrtis vnimanie mozes ako i uletas klizachi garant ke te zabelezi i zapomni za cel zivot :vozbud:
ХАХАХАААА оди ти така од прва "ISPRCAJ" некоја јака женска,па ке дојдам да те посетам во идризово;):pos2: :vozbud: :tapp:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.717
Поени од реакции
13.428
Секоја девојка (жена:)) е различна... Значи и желбите и` се различни. Но еве една работа која скоро секоја жена ја сака. Внимание - поточно да биде разбрана - сочувствување.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Секоја девојка (жена:)) е различна... Значи и желбите и` се различни. Но еве една работа која скоро секоја жена ја сака. Внимание - поточно да биде разбрана - сочувствување.
They all fall for it.
Damn!

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Штета што одма умот ве тера на пари, слава итн.
Јас сакам љубов, нежност, внимание...
Да де а јас сакам некоја со добар карактер а изгледот ич не ми е битен...жими тетка.

Член од
6 април 2006
Мислења
87
Поени од реакции
0
Нема жена или девојка што не сака внимание па била таа јака или не! Ама не остануваат на тоа, после ќе бара уште повеќе внимание па да ја сакаш како да нема друга на светов итн. Ама дефинитивно сите жени сакаат мажи со пари, позиција и моќ, а ако е уште ок тип тоа им доаѓа како бонус.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Кој ќе успее да одговори на тоа прашање треба да добие нобелова награда

Член од
22 јануари 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
:helou: Ме изнасмеа , жените сакаат мажите да се духовити а не вечно намуртени ,да не мислат само на работата ,да не се скржави и најважно да не се типични балканци ,туку да ја почитуваат слободата на жената.:smir: :smir:
dA SAKAAT DA NE MISLIS NA RABOTATA TUKU DA IM POSVETIS VNIMANIA A OD DRUGA STRANA KE KUKA ZA 30 PARA CEVLI OBLEKA SKAPA ITN.NI TIE NE ZNAAT STO SAKAAT

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
И што ќе ти е таква женска...да ја мислиш секоја слободна минута :toe: обично што бараат незнаеме секоја е посебна али од тие што се поспуштени на земја лесно можеш да се разбереш...како и да е тешко прашање е ова...

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Сепак мислам дека погрешно е прашањево .. не е што бараат жените, туку на што реагираат,од што се задоволуваат.. Тоа Е СМИСЛАТА НА ПРАШАЊЕТО:)

LostGhost

Invisible
Член од
20 јануари 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
Повеќето женски сакаат да машкото биде интересно, забавно и многу нормално и важно - да им обрнува внимание и да ја сака неговата женска и плус да биде и романтичен. Парите за жал уште кај многу женски играат важна улога но за среќа постојат и женски на кои не им се ни малку битни парите

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Сакаат некој прво што ќе знае да ги ислуша, секогаш кога има проблеми или едноставно сака да разговара.
Сакаат некој што ќе им дава поддршка,кој ќе знае да ги насмеее пред се сите жени сакат ВНИМАНИЕ!

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Мислам дека 80% од жените трчаат по пари тоа го знам сигурно затоа што сум го почуствувал тоа самиот на себе.

Додека не се расврлав со пари некои женски што сме се знаеле од мали не се ни поздравуваа со мене но после некое време решив малце да си поиграм одев на кафе скоро секој ден,излегував на забави ги частев сите што беа со мене и опа преку ноќ се смени мислењето на повеќе женски почнаа да идат на маса кај мене, ми се јавува секој викенд за излегување.Тогаш сватив дека се било во парите.

Многу мразам такви жени дигнати во носот што се прават многу паметни

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Мислам дека 80% од жените трчаат по пари тоа го знам сигурно затоа што сум го почуствувал тоа самиот на себе.

Додека не се расврлав со пари некои женски што сме се знаеле од мали не се ни поздравуваа со мене но после некое време решив малце да си поиграм одев на кафе скоро секој ден,излегував на забави ги частев сите што беа со мене и опа преку ноќ се смени мислењето на повеќе женски почнаа да идат на маса кај мене, ми се јавува секој викенд за излегување.Тогаш сватив дека се било во парите.

Многу мразам такви жени дигнати во носот што се прават многу паметни
хахахаваа, хм, еј следниот викенд доаѓам со тебе! аххаха, ме сФаќаш?
Погрешно си разбрал,доаѓаат со тебе само од корист.. на пр. сите сакаат гага да пијат и да искористат..Си фатил така некоја женска? колку само не..

п.с такви како тебе и јас барам не само жените:pos2: :tapp: :vozbud: :helou:

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
хахахаваа, хм, еј следниот викенд доаѓам со тебе! аххаха, ме сФаќаш?
Погрешно си разбрал,доаѓаат со тебе само од корист.. на пр. сите сакаат гага да пијат и да искористат..Си фатил така некоја женска? колку само не..

п.с такви како тебе и јас барам не само жените:pos2: :tapp: :vozbud: :helou:
Да сум фатил повеќе но само за една вечер повеќе не. неможам ни да замислам некоја што трча по пари да ми биде девојка.па таа би ме оставила на цедило кога и да е.

и да ти кажам тоа беше само мала игра.инаку нема проблем ќе те частам кога сакаш не е проблем.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Да сум фатил повеќе но само за една вечер повеќе не. неможам ни да замислам некоја што трча по пари да ми биде девојка.па таа би ме оставила на цедило кога и да е.

и да ти кажам тоа беше само мала игра.инаку нема проблем ќе те частам кога сакаш не е проблем.
e сега ме погоди.. не бе јас не барам ништо,само сакав да ме сфатиш што сакав да кажам. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom