Мислам дека сака да каже дека секоја поделена корпа од страна на жените е всушност корпа удрена од страна на женскиот род врз машкиот. Nothing personal...
Абе убава е оваа рефлективната психологија. Супер начин да си ги оправдаш корпите, со проектирајне на вината на другите... Ареса ме...
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Корпа како корпа,во животот има 10 поголеми тестови од една корпа,пример да успееш во тоа што сакаш.Разбери дека тоа е тест и ништо повеќе.Барем си пробал и ако ти даде корпа може не сега али после одредено време пак ќе имаш шанси.На крај краева она губи ти идеш на друга и сите задоволни нели.
Така е Стеф.. Согласувам се.. 100%
пс. Сериозен сам..
Па и за плашење е работата, кај може тој да и понуди селска романса на ливада, во амбар....НЕСПОРЕДЛИВО!
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Она дотерана (обожава да се дотерува), јас ќе напраам исклучок ќе избричам војводската брада, фризура, ќе се дотерам по најнова мода, да сам убав... Па од старт отварам/затварам врата на кола. Викам и да не се секира за ништо, се јас ќе средам она само да ужива у вечерта.
Па ја носам у Пиликатник у Струмица на вечера.супер риба прават тамо, па се порачува Шардоне (црвено вино не пие), па десерт.. Атмосферата е доста добра, па малце вожна до подареш додека на цд рок балади и други песни шо асоцират на жешка љубофф, па малце допир на колено додека менам брзини, пријатен маабет за шо тера еден човек од една мома и обратно, па ќе се согласеш за пола од работите шо ги сака (не да се лижеш, туку да има баланс)... Па полека полека се наближуваш до подареш, и спреман у багажник имаш јамблија, запираш на првото стрниште постилаш јамболијата... И како спреман џентлмен имаш оште винце и 2-3 свеќички за атмосфера, плус екстра ќебенце за ако застуденее додека седеме под отворено звездено небо, пиеме винце на свеќи, и се насладуваме на чистио воздух и песната на штурците... И така ем најаденa, ем маалку опуштенa од винцето, пријатна атмосфера, нема шанси да не си помине незаборавно...
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 13:25 ---
Абе другар, тактички сасим погрешно.
Затоа прво на ракија ќи, а носиш, знаиш да са исправат некои црти, да са избистре работта. После она тебе ки та држе и ки са ѕвере уф тебе.
Јас радо би ги носил на ракија ама некои нејќат, па и праам џамче* за полесна консумација...
џамче = Ракија мешана со сок...