Што сакаат (бараат) жените?

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Ја шмекаш со очите 15 мин и бркаш поглед е сега ова ти треба голема практика.
Од никаде идеш бавно кон неа и директива поглед во очи.Ја фаќаш за рака и за коса и викаш воу колку си прекрасна и
И добиваш колено во препони, пријава во полиција и забрана за приближување во радиус од 500 метри :tapp:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Од никаде идеш бавно кон неа и директива поглед во очи.Ја фаќаш за рака и за коса и викаш воу колку си прекрасна и завршуваш работа,ако добиеш корпа не е прва ни последна :).
Немој да кубеш, бре!:LOL:

L

Luki Junior

Гостин
Од никаде идеш бавно кон неа и директива поглед во очи.Ја фаќаш за рака и за коса и викаш воу колку си прекрасна и завршуваш работа,ако добиеш корпа не е прва ни последна :).
15 минути не можам да издржам јас бе брат... 2 минути без прекин, и одма одам и викам Довровечер, јас сам Луки, как се викаш, додека ја држам за раката и се ѕверам у неа и се смеам... И на крај добивам корпа... оди најди му крајо...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
15 минути не можам да издржам јас бе брат... 2 минути без прекин, и одма одам и викам Довровечер, јас сам Луки, как се викаш, додека ја држам за раката и се ѕверам у неа и се смеам... И на крај добивам корпа... оди најди му крајо...
Не се секирај, спрема Стеф, корпата не треба да ја сфатиш лично...

:vozbud:

L

Luki Junior

Гостин
Дувај и бегај од Битолчанки, слушај ме мене...

:)
И да знајш, чоек треба да бега од нив. Една туку се обиде да ме клава у френд зоне, ама јас оти имам dirty mind туку и прам срамотни муабети, и ја смејам. Дечко и не ја пушта на гости да ми дојди во Подареш, му било страв, да не бидело нешто... :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 13:09 ---
Не се секирај, спрема Стеф, корпата не треба да ја сфатиш лично...

:vozbud:
Е како да ја сфатам, дека е удрена на другио у мене? Јас немам bipolar disorder... :icon_mrgr:

S

Stef Bachatero

Гостин
И добиваш колено во препони, пријава во полиција и забрана за приближување во радиус од 500 метри :tapp:
Па сум постигнал нешто,некој ни тоа не го добил.
Важно е самодовербата лоша девојка како тебе ме лајк ит :).

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Абе другар, тактички сасим погрешно.
Затоа прво на ракија ќи, а носиш, знаиш да са исправат некои црти, да са избистре работта. После она тебе ки та држе и ки са ѕвере уф тебе.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
И да знајш, чоек треба да бега од нив. Една туку се обиде да ме клава у френд зоне, ама јас оти имам dirty mind туку и прам срамотни муабети, и ја смејам. Дечко и не ја пушта на гости да ми дојди во Подареш, му било страв, да не бидело нешто... :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Е како да ја сфатам, дека е удрена на другио у мене? Јас немам bipolar disorder... :icon_mrgr:
Мислам дека сака да каже дека секоја поделена корпа од страна на жените е всушност корпа удрена од страна на женскиот род врз машкиот. Nothing personal... :D

S

Stef Bachatero

Гостин

Корпа како корпа,во животот има 10 поголеми тестови од една корпа,пример да успееш во тоа што сакаш.Разбери дека тоа е тест и ништо повеќе.Барем си пробал и ако ти даде корпа може не сега али после одредено време пак ќе имаш шанси.На крај краева она губи ти идеш на друга и сите задоволни нели.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Дечко и не ја пушта на гости да ми дојди во Подареш, му било страв, да не бидело нешто... :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Па и за плашење е работата, кај може тој да и понуди селска романса на ливада, во амбар....НЕСПОРЕДЛИВО! :vozbud::vozbud:

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Мислам дека сака да каже дека секоја поделена корпа од страна на жените е всушност корпа удрена од страна на женскиот род врз машкиот. Nothing personal... :D
И врз наталитетот на РМ. Важно е и ова да се спомне.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Важно е самодовербата лоша девојка како тебе ме лајк ит :).
Пази што посакуваш, може да ти се оствари:sneaky::sneaky:
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 13:15 ---
И врз наталитетот на РМ. Важно е и ова да се спомне.
А штом страда наталитетот, тонеме во економски амбис (тоа премиерот вели, не јас)

Kajgana Shop

На врв Bottom