Мислам дека сака да каже дека секоја поделена корпа од страна на жените е всушност корпа удрена од страна на женскиот род врз машкиот. Nothing personal...
Абе убава е оваа рефлективната психологија. Супер начин да си ги оправдаш корпите, со проектирајне на вината на другите... Ареса ме...

Корпа како корпа,во животот има 10 поголеми тестови од една корпа,пример да успееш во тоа што сакаш.Разбери дека тоа е тест и ништо повеќе.Барем си пробал и ако ти даде корпа може не сега али после одредено време пак ќе имаш шанси.На крај краева она губи ти идеш на друга и сите задоволни нели.
Така е Стеф.. Согласувам се.. 100%
пс. Сериозен сам..
Па и за плашење е работата, кај може тој да и понуди селска романса на ливада, во амбар....НЕСПОРЕДЛИВО!

Она дотерана (обожава да се дотерува), јас ќе напраам исклучок ќе избричам војводската брада, фризура, ќе се дотерам по најнова мода, да сам убав... Па од старт отварам/затварам врата на кола. Викам и да не се секира за ништо, се јас ќе средам она само да ужива у вечерта.
Па ја носам у Пиликатник у Струмица на вечера.супер риба прават тамо, па се порачува Шардоне (црвено вино не пие), па десерт.. Атмосферата е доста добра, па малце вожна до подареш додека на цд рок балади и други песни шо асоцират на жешка љубофф, па малце допир на колено додека менам брзини, пријатен маабет за шо тера еден човек од една мома и обратно, па ќе се согласеш за пола од работите шо ги сака (не да се лижеш, туку да има баланс)... Па полека полека се наближуваш до подареш, и спреман у багажник имаш јамблија, запираш на првото стрниште постилаш јамболијата... И како спреман џентлмен имаш оште винце и 2-3 свеќички за атмосфера, плус екстра ќебенце за ако застуденее додека седеме под отворено звездено небо, пиеме винце на свеќи, и се насладуваме на чистио воздух и песната на штурците... И така ем најаденa, ем маалку опуштенa од винцето, пријатна атмосфера, нема шанси да не си помине незаборавно...
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 13:25 ---
Абе другар, тактички сасим погрешно.
Затоа прво на ракија ќи, а носиш, знаиш да са исправат некои црти, да са избистре работта. После она тебе ки та држе и ки са ѕвере уф тебе.
Јас радо би ги носил на ракија ама некои нејќат, па и праам џамче* за полесна консумација...
џамче = Ракија мешана со сок...