Што сакаат (бараат) жените?

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Toa ne ste naisle na prava bitolcanka, zatoa vakvi impresii:sneaky:
ne gi stavaj site vo eden kos:D
Помалку локал патриотизам, добро е и кога има разноликост територијална на паровите на ниво на нашата мила земјичка

:)...

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Јас иако не сум од Битола ама за прави жени би можел да бидам прав битолчанец по потреба...лесно прилагодлив сум :D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас иако не сум од Битола ама за прави жени би можел да бидам прав битолчанец по потреба...лесно прилагодлив сум :D
Еден Прилепчанец не може да биде прав Битолчанец дури ни за Моника Белучи...

:D

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Луки и ја тврдам, битолчанки се страшни чупи, ти отиде органот ак не се покажеш ко што треба, оти битолчанка за да ти се слечи треба стварно да заслужиш, нели бе gata salvaje, ја ако жена си ги сакам многу оти се срцки и си ијам многу другарки, само сето се мажија во Австрелија бе, гата ти како остана бе тука А? :)
Me prelazaja mene, mala bev ....jas mislev oti Avstralija e vo Bitola:D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.864
Поени од реакции
20.424
gata salvaje, па уште тој лажачот ако е битолчанец ја капа ќе му симнам.

L

Luki Junior

Гостин
Ту па ти колку си бил скржаво дете:D немој со такви рурални сфаќања, јес да си земјоделец, ама не ми продавај двојни аршини.

А и морам листа да праам, кај беше ти утрово пред матично, а?! Се крстев од мака, реков и у Господ ќе поверувам само ти да се појавиш, ама ништо
Се убив од чекање и плачење, кумот Branchez мораше да оди да ми купи два пакета Палома марамици, а ти којзнае со која си заглавил во некој амбар:place::place:
Јас сам безнадежен традиционалист, само една невеста сакам. Ни помалку ни повеќе.
Срце јас признавам само венчавка у црква.. Матичното си е матично как се запише, така ќе се и отпише... Ама пред Господ венча ли се, нема отпишувајне...
Немам јас двојни стандарди, јас праам шо ми е ќеф... А у Амбар денешно време може да се заглаве со некое животно ( а јас не сам зоофил)..
А Бранчез како вистински кум, требало да измисле нешто да го е*ам, не за џабе му пратих 2 егзотични танчерки на ергенската вечер...

Иначе да, скржав сам... ;)

Luki Junior, се приметувам апла а? Ете ситно бројам и јас Луки и мене сонце ке ме огрее кај да е :pipi:
И супер момче си, џабе се праиш дека не си, гледај момичкиве како ти се ставија просто те обожаваат (ова најсериозно) :)
Не знам дали секој ќе примете, ама те јас приметих оти нешто не е у ред целата работа...
Нејќам да се рекламирам тука, оти нејќам да сам само на зборове шо дефакто ме праа маже, па тука Гата ме советува как да не бидам таков.

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Еден Прилепчанец не може да биде прав Битолчанец дури ни за Моника Белучи...

:D
Kaj nas terame po smilevski..od Bitola vo Bitola...chat pat ke zabega nekoj nastrana:D
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 14:11 ---
gata salvaje, па уште тој лажачот ако е битолчанец ја капа ќе му симнам.
Bitolcanec..taka se kazuva:P
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 14:13 ---
Јас сам безнадежен традиционалист, само една невеста сакам. Ни помалку ни повеќе.
Срце јас признавам само венчавка у црква.. Матичното си е матично как се запише, така ќе се и отпише... Ама пред Господ венча ли се, нема отпишувајне...
Немам јас двојни стандарди, јас праам шо ми е ќеф... А у Амбар денешно време може да се заглаве со некое животно ( а јас не сам зоофил)..
А Бранчез како вистински кум, требало да измисле нешто да го е*ам, не за џабе му пратих 2 егзотични танчерки на ергенската вечер...

Не знам дали секој ќе примете, ама те јас приметих оти нешто не е у ред целата работа...
Нејќам да се рекламирам тука, оти нејќам да сам само на зборове шо дефакто ме праа маже, па тука Гата ме советува как да не бидам таков.
Rekov jas ima nadez vo tebe ...gledas kako ti rabotat setilata:D Ke da bide Maz od tebe;)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.985
Поени од реакции
12.621
Kaj nas terame po smilevski..od Bitola vo Bitola...chat pat ke zabega nekoj nastrana:D
Ама јас зборував за еднократна употреба како кондом слично а не за везден молим лепо :D
Kаква Битола какви црни широки сокаци :P

L

Luki Junior

Гостин
Toa ne ste naisle na prava bitolcanka, zatoa vakvi impresii:sneaky:
ne gi stavaj site vo eden kos:D
А каква е вистинската Битолчанка, и какви са очекувањата на правите Битолчанки?
Ногу прашања питам денеска... :)
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 14:27 ---
Luki Junior, што бе не е уред таа работа, која работа?
Дека имаш суша у приватнио живот. Тава не е у ред. :)

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
А каква е вистинската Битолчанка, и какви са очекувањата на правите Битолчанки?
Ногу прашања питам денеска... :)
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 14:27 ---

Дека имаш суша у приватнио живот. Тава не е у ред. :)
Prasaj go Stavrogin da te zapoznae so niv....toj gi znae pravite bitolcanki:)

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Јас сакам ти да ми објаснеш, оти веќе ми објасни некои нешта и ми е појасно...
Имаш си фатка за објаснувајне мистерии...
Luki be , so vreme ke osoznaes mnogu nesta i se ke ti bide pojasno...trpenie , spasenie:D
Neli ti rekov deka prav maz ne prasva sto sakaat zenite , toa sam treba da go otkrie, a jas veruvam vo tebe;)

Kajgana Shop

На врв Bottom