Што правите кога ви е досадно?

L

lady fairy

Гостин
Се нервирам, си измислувам проблеми и после си ги решавам :pos:.

Член од
3 јуни 2013
Мислења
329
Поени од реакции
218
Еми коа нема друга попродуктивна работа така ќе е... :(
Мрза :D:D:D

онтопик: форум, книги, музика, фимовим, спорт, возење точак, трчање, шетање на кафиња.. Листата е долга и снемува време за се, па ретко ми е досадно.

Член од
9 септември 2013
Мислења
159
Поени од реакции
73
Ако го организираме времето нема да ни биде досадно, односно се појавува време во кое вршиме некоја активност и слободно време.
Во слободното време или читам,пишувам или пак седам на компјутер,ама не да работам туку да се опуштам,а знам и некогаш и да дремнам.

L

Luki Junior

Гостин
Мрза :D:D:D

онтопик: форум, книги, музика, фимовим, спорт, возење точак, трчање, шетање на кафиња.. Листата е долга и снемува време за се, па ретко ми е досадно.
Нели знааш шо е кажал Бил Гејтс. Ако сакаш некоја работа да биде завршена најкратко и најкреативно, дај му ја на мрзлив човек. :D:D:D:D

Градски Лунгур... кафијна... пфффффффф.... :P

Не ми е досадно последните 2 недели, имам ного ного работи за средувајне. :)

ама да, секојпат требе да се најде време за добра книшка... :)

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Се јавувам за на кафе,тогаш најчесто сакам да искачам или шопинг;) А ако е касно навечер за изкачање онда нет.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Хмм.. зависи од времето на пример сега кога е ладно кога мие досадно а 90% од моето севкупно време го искористувам максимално. Но има и такви денови кога едноставно ме фатило мрза а и досада па како некоја влечуга се влечам низ дома. Но тогаш знам да превземам мерки и да го решам тоа. Најчесто кога мие досадно следново го правам:

1. Пуштам музика и си уживам лежејќи во креветот.
  2. Ја отворам мојата тетратка и си пишувам текстови најчесто за животот свој.
  3. Гледам филм или пак некоја омилена серија.
  4. Креирам видеа или пак обработувам некои видеа.
  5. Порано знаев да правам музика и одвреме на време сега поретко истото го правам.
  6. Читам книга (малку поретко).
  7. Возам точак претежно кога не е ладно.
  8. Слушалките,мобилниот, облеката на мене и надвор на прошетка.
Овие работи најчесто ги правам кога ми е досадно.

Kajgana Shop

На врв Bottom