Што правите кога ви е досадно?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.492
Поени од реакции
9.485
Ловам вакви глупости.
Сакам да продолжам средно балетско. Знам дека можам во истово школо, но јас сакам во странство. Тука нема добри услови, школото не е толку добро, балетот не е толку развиен во Македонија. Ако завршам ви странство ќе имам подобри услови за понатака. Сакам да одам во некоја земја каде што балетот е повеќе ценет и развиен. Како што се: Бугарија, Австрија, Русија, Украина, Германија...
Знам дека ќе треба уште од 15 години да живеам сама, сама да се снаоѓам. Свесна сум за се тоа. Но сепак љубовта кон балетот е голема.
Има некој вакво или некое слично искуство?
Колку ви траела најдолгата врска?
9 години врска, од пред некој месец преточено во брак
Јас со мажето пред брак живеевме заедно
:love::love::love::love::love:

Член од
28 август 2013
Мислења
4.429
Поени од реакции
13.476
Гледам видеа от шарената револуцијаи митинзите на СДС.

brnjomkd

cobragt
Член од
23 ноември 2017
Мислења
222
Поени од реакции
93
пијам кафе и сурфам хахах и кога ќе видам дека сум гледал коли пример на нет и сум стигнал до али експрес дека гледам бонсаи дрво време е да легнам хахаха

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.624
Поени од реакции
31.481
,,,koga mi e dosadno,,,,se zabavljam so dosadata,,,:roker:

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.330
Поени од реакции
10.201
Пишувам бројки во играчница, па откако и таму ке видам дека е жива глупост, одам на читање стари мислења од "влијателни" кајганџии :rolleyes:

Член од
25 август 2019
Мислења
265
Поени од реакции
501
Ако му е на некој досадно, нека ми пише ПМ. Обожавам да правам муабет на било која тема, а највеќе за ,историја/политика, музика или љубов.
(Ако коментаров не е соодветен, пишете ми ќе го избришам)

Член од
8 ноември 2019
Мислења
106
Поени од реакции
35
Zavisi koga kako nekogas izlagam na vozduh,setkaram po kafinja,po nekoi zanimlivi mesta,nekogas slusam muzika i surfam na internet.

Член од
8 ноември 2019
Мислења
106
Поени од реакции
35
Ufff neznam se trudam da izlezam na vozduh da prosetam ako sum setala pak ke setam doma ne se vrtam

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727

Kajgana Shop

На врв Bottom