Што правите кога ви е досадно?

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Кога ми е досадно, убавезно идам до салон и си купувам кола, некни така ми се здосаде и фатив најнов модел Ламбурџини си зедов, шо ќе прајш то е.. а ако ми е уште досадно идам и купуем некој хотел, прошлио пат од досада купив остров на Карибите.. јебига ко че те фати досадата не бира хехе :D

Член од
3 јуни 2013
Мислења
329
Поени од реакции
218
Пуштам на телевизија нешто музика, спорт, фешн и мозокот на пасење.
Или вака ќе пишам во некоја тема од пред иљада години.

Член од
2 јуни 2013
Мислења
83
Поени од реакции
42
Majka mi i tatko mi ako se doma gi teram da odat negde da prosetaat posle deka mi bilo dosadno i taka na raat zemam i cela kuka ja cistam so muzika so se slusa do Toronto :D nekogas zemam sedam na kompjuterot i si igram nesto a ednas dodeka cistev samo sto dojdov i do mojata soba padnav na tepisonot i sum zaspala so krpata vo raka koga se vratija mama i tato si rekoja vo nesvest sum :D otsega samo mojata soba ke si ja cistam :P :D

M

MIL

Гостин
ke im se javam na nekoj so mi znacat i op kafence mafence shema a moze i do rakia ce dopre :vozbud: pa voznja niz grad pa rolanje pa basket pa bodibilding mora da se misli nesto lek protiv dosada

Член од
6 јули 2013
Мислења
86
Поени од реакции
204
со некоја добра книга.
Или ќе излезам на кафе, ќе викнам некој да дојде.
Ќе си правам маски за лице, си посветувам многу повеќе време на мене...

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Јадам и ќе си пуштам караоке од песните што ми е свиѓаат и пеам без контрола :)

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
^ This :D .... шала на страна, за мене не се периоди него константа, ништо веќе не ми е интересно :(

Keepitreal

И сега ?....
Член од
18 септември 2012
Мислења
386
Поени од реакции
371
Низ дома дешавам некој ствари, нешто крцка го поправам , штеловам итн. Во други случај пак се занимавам со домаќинство, расчистувам фиоки, прередвам алишта, ќе направам нешто креативно и така. Али никаде без Cypress Hill на слушалки !

Член од
2 јуни 2013
Мислења
83
Поени од реакции
42
Forum Kajgana одам тренирам кошарка после читам книга фб одлегнувам 30 мин лудвам со музика хип хоп најмногу и тоа е се досадвам со нешто а и земам цртам ;)

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Никад ги немам! Ако имаш „мирен период“ секогаш „дупката“ ќе ја пополниш со добра музика и книга... Уште ако успееш да изгледаш и добар филм ептен топ!

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
914
Поени од реакции
2.562
Средувам по дома.

Kajgana Shop

На врв Bottom