Што правите кога ви е досадно?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Хм... до сега не сум имал некој досаден период, секогаш се трудам да си најдам некоја занимација за да не ми биде досадно. И секогаш сум успевал во тоа :)

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Со тоа што им досагам на други.Или,си легнувам и ги преспивам на пример.
Чудно е,но секогаш кога ми е досадно нема никој да ми прави друштво,а кога иам шо да праам,ке дојдат милијарда луге околу мене...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
обично киснам на кајгана или шетам по куќи :icon_lol:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Си пуштам музика,си легнувам на кревет и го пуштам мозокот на пасење.

Втора варијанта излегувам на кафе - тоа никогаш не ми е досадно.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Еве сега ми е досадно многу. Како да го излечам ијас не знам . . . Да земам да си легнам-не ми се спија. Гледам галерија- сите слики видени ми е, музика - ми се здосади, на мсн - никој ..... Шо да праам?!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Кога ми е досадно.....гледам некој филм или зборувам на телефон, а тоа е нешто што никогаш нема да ми се здосади:)

Член од
27 октомври 2007
Мислења
73
Поени од реакции
0
citam nekoja dobra i interesna kniga ako iam takva na raspolaganje, ako ne idam kaj nekoja drugarka ili ja vikam kaj mene da tracame:)

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Кога ми е досадно почнувам да кенкам,да им се жалам на другите дека ми е досадно,а уствари у тој момент си смислувам нешто да ми биде интересно.Најчесто слушам музиче,или зборам со другарките,или пак ми текнуваат некои фикс идеи:icon_lol:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.402
Најдобар лек за убивање на досада (читај попунување на време) е Интернет. Прибидејќи моментално сум под полициска контрола (Ах бато, бато ќе ти вратам еден ден) во последно време алтернатива, екстремно читање на крими романи (Дојл, Агата Кристи и тако даље). Ако е убаво времето (што е ретка појава деновиве) знам да свртам некое крукче до парк.

STARTER

Firestarter
Член од
31 август 2007
Мислења
935
Поени од реакции
246
Па многу просто, веднаш излегувам надвор со друштво или идам да возам точак, а ако сум дома гледам некоја серија или читам книги или списанија

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Цигара врз цигара,затоа мислам дека од вчера добив никотинско труење.Недела најдосаден ден.

Kajgana Shop

На врв Bottom