Хм... до сега не сум имал некој досаден период, секогаш се трудам да си најдам некоја занимација за да не ми биде досадно. И секогаш сум успевал во тоа
Со тоа што им досагам на други.Или,си легнувам и ги преспивам на пример.
Чудно е,но секогаш кога ми е досадно нема никој да ми прави друштво,а кога иам шо да праам,ке дојдат милијарда луге околу мене...
Еве сега ми е досадно многу. Како да го излечам ијас не знам . . . Да земам да си легнам-не ми се спија. Гледам галерија- сите слики видени ми е, музика - ми се здосади, на мсн - никој ..... Шо да праам?!
Кога ми е досадно почнувам да кенкам,да им се жалам на другите дека ми е досадно,а уствари у тој момент си смислувам нешто да ми биде интересно.Најчесто слушам музиче,или зборам со другарките,или пак ми текнуваат некои фикс идеи
Најдобар лек за убивање на досада (читај попунување на време) е Интернет. Прибидејќи моментално сум под полициска контрола (Ах бато, бато ќе ти вратам еден ден) во последно време алтернатива, екстремно читање на крими романи (Дојл, Агата Кристи и тако даље). Ако е убаво времето (што е ретка појава деновиве) знам да свртам некое крукче до парк.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.