Што правите кога ви е досадно?

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
ги замарам моите дома (со пеење и испуштање на неартикулирани звуци) или дремам на нет

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Исто што и сега...седам на полско креветче,далеку од домите и од некои луѓе што си ги сакам и чекам да поминат 10 дена...ШТО ПОБРЗО!

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Никогаш не ми е досадно. Немам време да постигнам се што сакам да завршам, а камо ли да ми е досадно.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Или слушам музика или гледам филм на ДВД:.

k3x

I Laugh In The Face Of Danger
Член од
11 јуни 2007
Мислења
180
Поени од реакции
1
Zamaram po doma, po forumi, po msn, po mIRC, ...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
сега ми е ептен досадно и харам по форумов барем малку ме олабавуе

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
си пеам, пишувам поезија, учам некои рецепти, едно време правев накит, ама пипава сум, па се откажав

Член од
17 јули 2007
Мислења
6
Поени од реакции
0
pa koga mi e dosadno ili izleguvam ili zamaram nekoj na msn :) kako na primer crazy in love :)

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
Кога ми е досадно правам се што е во моја моќ за да ми стане интересно, ја земам колата и возам некаде далеку, некогаш сама, а некогаш земам некој со мене, зависи, се јавувам на тел на луѓето што прават да ми е интересно, одам кај другарите и оговараме до бесвест ( ова не е добро не го правете :star:) или гледаме слики од мали и се зезаме, а најубав лек кога ти е досадно - love is in the air и некои сцени со дотичниоттт

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Ke se potrudam da mi bide uste podosadno za da mi zdosadi epten i da praam neso interesno posle.
:)

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Кога ми е досадно седам на компјутерот, слушам музика и влегувам во некој страшен филм...

Kajgana Shop

На врв Bottom