Што после раскинување на долга врска?
Najloso nesto sto moze da mu se desi na zaljuben coek
e da raskine.Mene toa mi se desi togas koga bev najslaba, togas koga navistina sfativ dkea covekot so kogo sum vo vrska go sakam, togas koga site negovi zborovi koi se do toj moment mi izgledaa samo iluzija stanaa realnost.
Karanicite bea sekojdnevni, se nemavme videno mesec dena, priznavam bev losa i ne mu dokazuvav deka go sakam, deka mn mi znaci deka sve sto pravam pravam samo za nego i za nikoj drug, deka i zivotov bi go dala za nego,ama nemase nadez, me otfrli kako tornado, me turna vo ocaj i bolka, a solzite ne zapiraa.Sekoj den mi bese sve poloso i poloso.
Jas bev krivata za naseto raskinuvanje,ama barav proska kako i sekoj coek so prostuva, no TOJ ne mi ja dade! so izgovor deka 15pati mi prostil.G molev da se smirime, mu dokazuvav deka sum smeneta, a toj ne sakase da me pogledne vo oci, no ne bese ramnodusen, se tresese do mene, me guskase, i placese no dozvoluvase negovata Gordost da unisti sve.
10 dena pominaa od kako raskinavme, se vidovme i pak izbi strast megu nas, se lapavme ko ludi, vikase napravil glupost, ne smeel pak da mi popusti, ne mozel da se kontrolira.No nemase hrabrost da mi kaze vo lice pa mi pisa bedna poraka, so zborovite deka toa go napravil samo za da vidi dali uste custvuva neso za mene i NE custvuval.Zamislete si?Kako moze da mu isceznat custvata za mesec dena i kako moze da ne znae sto custvuva za mene posle 2.5 godini pominati zaedno?
Se nadevam nekoj ke go procita ova i ke pise
Vi blagodaram na site sto socustvuvate so mene:nesum
a sega baram sovet