Што по раскинување на долга врска?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Навистина е тешко и болно и можеби ќе треба да помине подолго време за повторно некого да засакаш ама не е битно.Битно е тоа што сепак може да се засака,па можеби дури и повеќе од претходно :) само ако се погоди вистинската личност.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
ja ja ... jas mislev deka ne moze, ama samo sto raskinav edna prilicno dolga vrska.... ama jbg ... vidov deka se mozelo i toa bogami isto i posilno od prethodniot pat

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Можи можи се е можно, само треба да ја најдиш или да те најди вистинската личност.

Член од
3 март 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
Moze da sakas posle dolga vrska i toa kako! Ti treba samo povtorno dobar covek pokraj sebe, koj ke te saka takov kakov si, so site mani i doblesti. Ljubovta ne prasuva za godini i vreme... Ke se sluci koga najmalku ocekuvas i se nadevas. :toe:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ако се заљубиш еднаш не значи дека ќе се заљубиш по втор пат ама ако има втор пат сигурно дека ќе има трет пат

Да и после долга врска пак ќе сакаш :smir:

Член од
9 јануари 2008
Мислења
99
Поени од реакции
1
Abe zivotot odi ponatamu.Taka da sekako deka ke moze da se zasaka nekoj drug.DOkolku zivees uste vo minatoto ili so mislite vo minatoto i cekas da ti se vrati togas nisto ne praes.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Па мислам дека може.
Само треба да помине долго време.
Неможеш веднаш да го почувствуваш истото со друга личност,кога веке си се навикнал на една.

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Mnooooooogu e tesko, no ne i nevozmozno.... samo treba hrabrost da dozvolite nekoj da dopre do vas... ;)

С

Сатори

Гостин
~*~

Не е до должината на врската, до интензитетот на емоциите е.

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Љубовта се раѓа најмалку кога очекуваме. Без разлика дали сме имале долга врска позади нас или не. Јас верувам дека секогаш може повторно да се сака, само таа љубов некогаш доаѓа побргу, некогаш покасно.

Член од
6 март 2008
Мислења
21
Поени од реакции
1
jas mislam deka nemoze zatoa sto treba nekoe vreme da pomine a koga ke pomine togas nisto ne e kako porano:( :(

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Hmmmmmmmmmmm neznam ali mislam deka e tesko toa... deka posle dolga vrska da sakas pak taka :S

M

**MEMORY**

Гостин
Должината на врската не е важна, важно е тоа што е вложено во самата врска. Во секој случај, мислам дека може да се сака. Во некои случаи треба да помине долго време, но има случаи кога се појавува нова личност која ви го менува животот за 360, и полека ви ги лечи раните од минатото...

Член од
21 февруари 2007
Мислења
89
Поени од реакции
6
Што после раскинување на долга врска?

Najloso nesto sto moze da mu se desi na zaljuben coek e da raskine.Mene toa mi se desi togas koga bev najslaba, togas koga navistina sfativ dkea covekot so kogo sum vo vrska go sakam, togas koga site negovi zborovi koi se do toj moment mi izgledaa samo iluzija stanaa realnost.
Karanicite bea sekojdnevni, se nemavme videno mesec dena, priznavam bev losa i ne mu dokazuvav deka go sakam, deka mn mi znaci deka sve sto pravam pravam samo za nego i za nikoj drug, deka i zivotov bi go dala za nego,ama nemase nadez, me otfrli kako tornado, me turna vo ocaj i bolka, a solzite ne zapiraa.Sekoj den mi bese sve poloso i poloso.
Jas bev krivata za naseto raskinuvanje,ama barav proska kako i sekoj coek so prostuva, no TOJ ne mi ja dade! so izgovor deka 15pati mi prostil.G molev da se smirime, mu dokazuvav deka sum smeneta, a toj ne sakase da me pogledne vo oci, no ne bese ramnodusen, se tresese do mene, me guskase, i placese no dozvoluvase negovata Gordost da unisti sve.

10 dena pominaa od kako raskinavme, se vidovme i pak izbi strast megu nas, se lapavme ko ludi, vikase napravil glupost, ne smeel pak da mi popusti, ne mozel da se kontrolira.No nemase hrabrost da mi kaze vo lice pa mi pisa bedna poraka, so zborovite deka toa go napravil samo za da vidi dali uste custvuva neso za mene i NE custvuval.Zamislete si?Kako moze da mu isceznat custvata za mesec dena i kako moze da ne znae sto custvuva za mene posle 2.5 godini pominati zaedno?
Se nadevam nekoj ke go procita ova i ke pise
Vi blagodaram na site sto socustvuvate so mene:nesum:Pa sega baram sovet

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Ебнал друга и му било поубаво.

Животот оди понатаму, немој да си го правиш шпанска серија, порфавор. Ќари си нов дечко и уживај.

Kajgana Shop

На врв Bottom