Преку се можам да прогледам кроз прсти само преку една работа не, а тоа е НЕХИГИЕНА.Никој неможе да каже дека не се сеќава на ништо од претходните партнери, дека го заборавил и дека е само тоа минато. Не е така, има нешто што останува во сеќавање без разлика дали е тоа добро или лошо.
Да кажеме седнувате со другар или со другарка и почнувате некаков муабет за бивши девојки и дечковци. Задолжително по некое непишано правило се зборува и за тоа што ви се допаѓало и што ве нервирало кај претходните партнери.
Така да што е тоа што претходните партнери го имале,правеле,постапувале што најмногу ве нервирало, а сегашниот партнер ги избегнува или пак воопшто не ги прави и не ги поседува тие создавачи на нервози
А преку неверство поминуваш?Преку се можам да прогледам кроз прсти само преку една работа не, а тоа е НЕХИГИЕНА.
Поминувам мила, бидејќи лично и јас сум била неверна, па нормална работа е тоа, се помирив , така да, како што можам јас, така може и партнерот да изневерува.А преку неверство поминуваш?
Ја сум идеален дечко за тебе.Ajdeeeeeeeeee Deka mnogu dobar beshe so mene ! Ako mu kazhav da mi donesi voda, mi noseshe. Ako mu rekof deka sakam neshto od prodavnica i toj ne beshe do mene, ke mi kupeshe i ke mi go doneseshe Ne fala ! Sakam mashko sho ke mi kazi NE!
HAHAHA da be, ti samo NE vikash ili ? a ustfari kolku god imas ? hahaЈа сум идеален дечко за тебе.
ТаманHAHAHA da be, ti samo NE vikash ili ? a ustfari kolku god imas ? haha
HAHAHAH Aj da ne begam off topik! OKТаман
Staro dzubre e ovoj DBack hahahhHAHAHA da be, ti samo NE vikash ili ? a ustfari kolku god imas ? haha
Како се вика женет?Не се вика старо - се вика зрело. Big difference.
Ovoj ke se ostavi so zena be za forumska romansaКако се вика женет?
Малце зафатен?