DBack
gloveless
- Член од
- 19 декември 2007
- Мислења
- 5.372
- Поени од реакции
- 2.556
Off topic си.Како се вика женет?
Малце зафатен?
Темата не е за брачен статус.
Off topic си.Како се вика женет?
Малце зафатен?
Па гледам офф топик си отидовте си реков ај и јас да оффтопичарамOff topic си.
Темата не е за брачен статус.
Ako sakash ke te nokautiram nema problem samo pishi PP da se najdeme negde.Фактот што секогаш ми попуштале било дечковци, било потенцијални дечковци небитно... Тоа што никој не се нашол доволно маж да ми се спротивстави... Мразам кога е се по мое и кога не се наоѓа некој да ми каже НЕ туку се по мое е...
Знам дека многу сега би ме направиле будала ама тоа е... своеглава сум секогаш. Ми треба некој да ми стави забрана за некои работи...
Кае бе тоа емот-икончето она кај шо го тапка по таа лејката празна????? а?Ajdeeeeeeeeee Deka mnogu dobar beshe so mene ! Ako mu kazhav da mi donesi voda, mi noseshe. Ako mu rekof deka sakam neshto od prodavnica i toj ne beshe do mene, ke mi kupeshe i ke mi go doneseshe Ne fala ! Sakam mashko sho ke mi kazi NE!
Постов што сум го напишала/си го цитирал е дури од 2008 год. , No Comment, нема потребаAko sakash ke te nokautiram nema problem samo pishi PP da se najdeme negde.
Е ако де понудата се уште важи.Постов што сум го напишала/си го цитирал е дури од 2008 год. , No Comment, нема потреба
ти па секој ден многу ке да еНајвеќе ме нервираше, тоа што не сакаше да има секој ден sex со мене....