Епа што фаќаш лигуши, се гледа одма по фаца кој е лигле.Фактот што секогаш ми попуштале било дечковци, било потенцијални дечковци небитно... Тоа што никој не се нашол доволно маж да ми се спротивстави... Мразам кога е се по мое и кога не се наоѓа некој да ми каже НЕ туку се по мое е...
Знам дека многу сега би ме направиле будала ама тоа е... своеглава сум секогаш. Ми треба некој да ми стави забрана за некои работи...
Епа што фаќаш лигуши, се гледа одма по фаца кој е лигле.
Ова, драга Ацева, се потврдува и на темава. Членовите детално си се жалат шо не им чинело кај поранешните партнери. А кога почнуваат врска никаде ги нема да фрлат некоја поплакаНа почетокот ништо, на крајот - се’.
Ова, драга Ацева, се потврдува и на темава. Членовите детално си се жалат шо не им чинело кај поранешните партнери. А кога почнуваат врска никаде ги нема да фрлат некоја поплака
+ неблагодарност, вечно незадоволство, желба нонстоп да се биде центар на внимание и себичност до максимум.мрзеливост
претерано спиење
незаинтересираност
чекање се на готово
неамбициозност
депресивно расположение
Vo nejzinite gakji4ki ajverojatno:pos2:Zafrkancija+ неблагодарност, вечно незадоволство, желба нонстоп да се биде центар на внимание и себичност до максимум.
Каде ли ми беше паметот? :uvo: