Cenam iskrenost,vernost,ljubov,semejstvo,prijateli....Gi cenam site okolu mene sto me cenat i sakaat takva kakva sto sum i se sekogas tuka koga mi se potrebni!!!
Другарството,семејството, љубовта, страста, толеранцијата, амбиционзноста, гордоста, оптимизмот... секој оној кој ме почитува и сака заслужува да го ценам!
иксреност, доверба, пријателство ,љубов ако е вистинска семејството си го ценам и сакам иако во ова време се нема баш време и за такви посети многу но сепак коа ке се направи еден објективен поглед се доага до закључок дека всушнотст душевното сите највеќе го цениме ??
Можете да имате многу пари, можете да ги имате најпосакуваните жени , можете да сте и највлијателни луѓе на свет, но доколку го изгубите здравјето се е ништо.
Искреноста, чесноста, довербата, добрината и доблеста за признавање на своите грешки.
Мислам дека без овие основни работи, ќе нема ни љубов, пријатели, семејство и дека се останато ќе биде само обична фарса.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.