Ги цениш ли оние секунди од твојот живот каде си од некого зафркнат, или пак ограбен од некого (пр.)?СЕ ценам!!! секој момент секој збор секоја случка СЕКОЈА СЕКУНДА од живото ја ценам!!!
да ги ценам... добра школа за нареден пат е .. се е школо во животот да знаеш!Ги цениш ли оние секунди од твојот живот каде си од некого зафркнат, или пак ограбен од некого (пр.)?
На прво место во животот секогаш ми се здравјето, среќата, и љубовта.Тоа се тие три работи кои најмногу ги ценам во мојот живот!
Јас знам, но еден е фактот a тоа е: дека кога си во тие моменти; тие секунди никој од нас не ги цени, зошто некогаш ептен скапо се наплаќаат, толку скапо што кога ќе бараш втора шанса за некоја работа, ќе нема да ти се пружа.Затоа внимателно што правиш, и како правиш.да ги ценам... добра школа за нареден пат е .. се е школо во животот да знаеш!
Фала на совет.. не требаше.. :smir:Јас знам, но еден е фактот a тоа е: дека кога си во тие моменти; тие секунди никој од нас не ги цени, зошто некогаш ептен скапо се наплаќаат, толку скапо што кога ќе бараш втора шанса за некоја работа, ќе нема да ти се пружа.Затоа внимателно што правиш, и како правиш.