M
Mr.InF3ction
Гостин
ценам луѓе што ја ценат мојата добрина...и враќаат со добрина
Пак јас на темава... :helou:Ги ценам луѓето кои знаат да подадат рака кога на некој му треба,искреноста,почитта,разбирањето,довербата,љубовта...
Најискрен пост на темава до сегаПак јас на темава... :helou:
1. Не ја цениш искреноста, секој пат кога некој ќе ти каже нешто искрено се лутиш и мрштиш, правиш гримаса како бебе кога ќе проба лимон.
2. Почитта се вика еготрип. Сакаш кога ти ја даваат ама само фиктивно ја даваш ти некому.
3. Разбирање исто така немаш, ќе ти докажам со следниот пост.
4. Доверба?! Сите сме робови на емоции, џабе ќе имаш доверба во било кој, ќе те изневери додека кажеш Дебар маало.
5. Љубов, како можеш да збориш за љубов, само што се ослободи од наставката teen.
И сега, бидејќи рече дека цениш кога некој ќе ти подаде рака ако ти треба, погледни колку форумџии ќе те поддржат а тоа нема да го направат заради личен интерес.
A зошто мислиш дека немам разбирање??затоа што само што се ослободив од наставката teen??сепак, моето мислење е дека доколку некого лично не познаваш не можеш да тврдиш,дали има разбирање или не и сл..секој човек е различен..јас напротив се согласувам со твојот пост во глобала за некои работи,но за некои не..кога ја спомнав искреноста,јас стварно сум таква,сакам кога ќе ми кажат искрено луѓето што мислат за мене или за некоја моја постапка(можеби звучи као клише,секој веќе така кажува ама сепак така е кај мене),а и јас сакам искрено да пристапувам(сеа кој како ќе ме разбере тоа е друга работа нели?) ..најдобро е,да си знаеме сите на што сме..кога сме кај љубовта само сакав да кажам дека го ценам тоа кога луѓето знаат да ја покажат љубовта кон некого(да не се стегаат и да ги кријат своите чувства,не мислејќи само на љубов помеѓу спротивни полови него општо)...сепак постот ти е на место,и мислам дека те разбрав што сакаше да ми укажеш..позз се најдобро:wink:Пак јас на темава... :helou:
1. Не ја цениш искреноста, секој пат кога некој ќе ти каже нешто искрено се лутиш и мрштиш, правиш гримаса како бебе кога ќе проба лимон.
2. Почитта се вика еготрип. Сакаш кога ти ја даваат ама само фиктивно ја даваш ти некому.
3. Разбирање исто така немаш, ќе ти докажам со следниот пост.
4. Доверба?! Сите сме робови на емоции, џабе ќе имаш доверба во било кој, ќе те изневери додека кажеш Дебар маало.
5. Љубов, како можеш да збориш за љубов, само што се ослободи од наставката teen.
И сега, бидејќи рече дека цениш кога некој ќе ти подаде рака ако ти треба, погледни колку форумџии ќе те поддржат а тоа нема да го направат заради личен интерес.