Што научивте од последната врска во која бевте?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Во право си секако. Исто како што на другар ти кога ќе ти каже најдобра беше, ти му викаш е од кај знаеш, дали статистички пресмета? Од толку патки во езерото, примероков ти е пристрасен, ај докажи си го ставот.
Не бе не е исто,овде се кажува конкретно таа и таа група на луѓе се најдобри љубовници,додека ако другарот ми каже таа и таа најдобра ми беше,ок нема потреба од докажување,ке му верувам дека баш таа девојка му била најдобра.
Цначи не збори тој за цела група на луѓе збори за одредена девојка. Ја гледаш разликата или не ја гледаш ?
Исто како да рече некој од сите курви оваја е најдобра а бил само со нејзе.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.941
Поени од реакции
23.367
научив уствари знаев дека на нас машките можете само пелени да ни промените како бебиња, друго се си останува исто и порано или покасно ке си излези на површина.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Не бе не е исто,овде се кажува конкретно таа и таа група на луѓе се најдобри љубовници,додека ако другарот ми каже таа и таа најдобра ми беше,ок нема потреба од докажување,ке му верувам дека баш таа девојка му била најдобра.
Цначи не збори тој за цела група на луѓе збори за одредена девојка. Ја гледаш разликата или не ја гледаш ?
Исто како да рече некој од сите курви оваја е најдобра а бил само со нејзе.
Не. Ова е таква тема каде што луѓето си кажуваат интимни субјективни искуства и ти не можеш да и кажеш на девојката дека тоа што го научила од врската е погрешно. Како се осмелуваш да му го кажеш тоа на некој? Не е ова дебата.
И на крај краева, може фетиш и е тоа, и за нејзе фактички и објективно се најдобри. Get a life и ти после пишувај тука, а не вака ко anal intruder.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Не. Ова е таква тема каде што луѓето си кажуваат интимни субјективни искуства и ти не можеш да и кажеш на девојката дека тоа што го научила од врската е погрешно. Како се осмелуваш да му го кажеш тоа на некој? Не е ова дебата.
И на крај краева, може фетиш и е тоа, и за нејзе фактички и објективно се најдобри. Get a life и ти после пишувај тука, а не вака ко anal intruder.
Абе ти реков јас ако ти сметам не ме читај не ме цитирај, иначе нема субјактивно објективно,нека каже колку и се наредиле од сите професии па да процениме и ние дали уметниците се навистина најдобри.
Ти кажав исто како некој да рече оваа КУРВА Е НАЈБОЉА на свет а само со нејзе се ебел.
А за фетиши не праиме муабет,кога персоната тврди дека од цела популација најбољи се уметниците,треба и да го поткрепи со нешто тоа.
Ме сваќаш ? Исто ко дечкоти да рече лел бољи шупак не постои на свет,а го пробал само твојот ама нели и него шупаци му се фетиш или дека најбоље оралка си пружала,а сиротиот од шо е за жалење едвај тебе те нашол за таа функција тоа е кога нешто се тврди треба и да се докаже. Се разбираме ?
Или да ти поедноставам, дечко ти имал 12345678............40 шупаци и му пружиле орал 40 други од различни профили и рече еј брат оваа најбоље пуши и има најбољи шупак, и плус ако тоа го потврдат уште 7 други луѓе дека си најбоља тогаш и јас ке се согласам со нив но пак со резерва,додека не се докажеш во тие дисциплини кај мене.:pipi:

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Научив дека не треба да се исполнуваат толку многу желби, затоа што така го навикнуваш некој да добива константно се што ќе посака.
Исто така научив дека никогаш не треба да се изгубиш себеси и да се претвориш во она што сака другиот.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Абе ти реков јас ако ти сметам не ме читај не ме цитирај, иначе нема субјактивно објективно,нека каже колку и се наредиле од сите професии па да процениме и ние дали уметниците се навистина најдобри.
Ти кажав исто како некој да рече оваа КУРВА Е НАЈБОЉА на свет а само со нејзе се ебел.
А за фетиши не праиме муабет,кога персоната тврди дека од цела популација најбољи се уметниците,треба и да го поткрепи со нешто тоа.
Ме сваќаш ? Исто ко дечкоти да рече лел бољи шупак не постои на свет,а го пробал само твојот ама нели и него шупаци му се фетиш или дека најбоље оралка си пружала,а сиротиот од шо е за жалење едвај тебе те нашол за таа функција тоа е кога нешто се тврди треба и да се докаже. Се разбираме ?
Или да ти поедноставам, дечко ти имал 12345678............40 шупаци и му пружиле орал 40 други од различни профили и рече еј брат оваа најбоље пуши и има најбољи шупак, и плус ако тоа го потврдат уште 7 други луѓе дека си најбоља тогаш и јас ке се согласам со нив но пак со резерва,додека не се докажеш во тие дисциплини кај мене.:pipi:
Леле колку сум навредена леле.:place:
Колку време го смислуваше надополнувањво, ајде признај. И ја сум имала методологија уживај. Али изгледа и сум гледала покреативни порничи од тебе.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Леле колку сум навредена леле.:place:
Колку време го смислуваше надополнувањво, ајде признај. И ја сум имала методологија уживај. Али изгледа и сум гледала покреативни порничи од тебе.
Ни од далеку не сакав да те навредам,доколку сакав да го сторам тоа .... Друго ке беше,чисто само ради компарација,ти напишав за да сватиш пошто очигледно на ниеден друг начин не ти влегуваше во глава па морав малку по упростено

Член од
26 април 2012
Мислења
53
Поени од реакции
37
Од претходната врска: бегај од девојки болни за внимание (ке измишља све живо и диво и ќе прави се (вклучувајќи и глупости), само за да биде во центар на внимание)

Од врската пред неа: бегај од девојки кои сакаат да те искористат

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Извини вака , ама морам да те прашам.
колку Љубовници си имала до сега ?
Колку електричари
Колку бравари
Колку економисти
Колку правници
колку информатичари
Колку Доктори
Колку уметници.
Како го извади просекот со која оценка пројдоа поединечно од секоја бранша погоре наведена,и како дојде до заклучокот дека уметниците се најдобри љубовници ?
Спред тебе постот на Биберче требеше да е:
Сум била со 4 електричари,7 бравари,8 економисти,12 правници и 1 доктор(мамата овие мнпгу тешко се фаќет)и 10 уметници, па заклучив дека уметниците се најдобри љубовници:pipi:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Спред тебе постот на Биберче требеше да е:
Сум била со 4 електричари,7 бравари,8 економисти,12 правници и 1 доктор(мамата овие мнпгу тешко се фаќет)и 10 уметници, па заклучив дека уметниците се најдобри љубовници:pipi:
Е така некако.само тоа 1 доктор би требало да е 5 доктори за резултатите да бидат релевантни.

S

Shaman

Гостин
Честопати знаеме да кажеме животот е школо. Се што ни се случува е школо и сите ние учиме многу од тоа...па така и од врските во кои сме биле.
Значи темава е да си кажеме што научивме од последната врска во која бевме.

Еве да почнам прва. Научив дека имам тежок карактер и не знам да покажувам чувства. И додека сите ми го кажуваа истово јас не верував..ама се уверив самата во тоа.

Па повелеле.
1. со сила убавина не бидува
2. ако приметиш дека девојката те идеализира, односно те гледа како што сака да те гледа, а не каков си навистина,
колку и да ти е убаво тоа мора да и го предочиш, затоа што кога таа самата ќе сфати дека те идеализира, ќе се сврти за 180 степени
и никогаш повеќе нема да ја видиш :)
(имаше за ова под 2, лани во јули еден напис на Кајгана. баш кога ми се случија глупостите)

Kapince

Cameleon
Член од
14 мај 2012
Мислења
45
Поени од реакции
36
Научив дека не треба да се исполнуваат толку многу желби, затоа што така го навикнуваш некој да добива константно се што ќе посака.
Исто така научив дека никогаш не треба да се изгубиш себеси и да се претвориш во она што сака другиот.
Као мислев дека цел живот го учев тоа ама...ете и во последната врска имав можност да се сретнам со тоа ПАК. Од неа и ја научив дека НЕ треба да се исполнуваат желби што не осеќаш потреба дека треба да ги исполниш. Просто кажано не сум златна рипка. И шанси давање повеке од 2 пати никс!!! :notworthy:

Член од
17 февруари 2012
Мислења
18
Поени од реакции
11
Извини вака , ама морам да те прашам.
колку Љубовници си имала до сега ?
Колку електричари
Колку бравари
Колку економисти
Колку правници
колку информатичари
Колку Доктори
Колку уметници.
Како го извади просекот со која оценка пројдоа поединечно од секоја бранша погоре наведена,и како дојде до заклучокот дека уметниците се најдобри љубовници ?
Јас навистина имам бааги избегано од темата на форумот, од сега понатаму, ВЕТУВАМ, ке се трудам кога ке пишувам на зададена тема,обавезно да прикачам ( извадам од википедија ) факти,докази,слики од место на злосторот и секако,моја афтобиографија а евентуално,може по пошта да испраќам и фотокопија од мојот дневник,за во случај некој да се најде во недоумица дека лажам или па препишувам на часот,да може со право да ми стави единица по математика....Сори бе душо ама тоа колку сум имала бравари,техничари или математичари ТЕБЕ нека не те засега,твоите комплекси што не си успејал/а како уметник па сеа те нема у мојот тефтер на најдобри,лечи си ги на доктор..Па има институции за тоа...ц ц ц форумот не е место за да се вреѓаме и омаловажуаме,туку место каде изнесуваме наше мислење,дискутираме,се дружиме,пренесуваме свои искуства....Егото....најди си друга жртва и таму си продавај (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom