Што научивте од последната врска во која бевте?

Член од
23 јуни 2013
Мислења
132
Поени од реакции
244
Дека не треба да засакаш некоја чисто од емпатија.
Дека понекогаш треба да ги слушам чаршиските муабети
Дека не треба да засакаш нимфоманка
Дека не треба да се врзеш за некој кој имал повеќе долги неуспешни врски, со максимум сингл време 1 месец.
Дека не треба да му веруваш на некој што сака одма да и купиш прстен.
Дека не треба да се вљубиш во осамена девојка без друштво
Дека не треба да се вљубиш во некоја од дисфункционално семејство
Дека не треба да врзеш некој што нема common knowledge и social skills
Дека не треба да веруваш на жени што претерано спомнуваат „љубов“ а брзо се вљубуваат и одљубуваат.
Дека „најскромните“ и најсиромашните се уствари најсебични и најхедонисти
Дека не треба да им веруваш на жени што се партиски активисти.
Дека не треба да и веруваш на луѓе што прекумерно висат на фесјбук и форуми и гледаат само сексот и градот и фокс лајф
Дека љубомората е одбранбен механизам за неверните
Дека колку некој може да сакаш, толку може и да го замразиш
Дека скоро сите жени се материјалистки

EDIT: Заборавив да напишам, а според мене многу битна работа, особено за сериозна врска, брак, мрак сл.(иако растафаријанците на форумов, ќе ме кудат :P )

Дека не треба да и веруваш на жена шо пуши по 3-4 џоинти дневно, и не може без грас. Seriously!

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Дека не треба да засакаш некоја чисто од емпатија.
Дека понекогаш треба да ги слушам чаршиските муабети
Дека не треба да засакаш нимфоманка
Дека не треба да се врзеш за некој кој имал повеќе долги неуспешни врски, со максимум сингл време 1 месец.
Дека не треба да му веруваш на некој што сака одма да и купиш прстен.
Дека не треба да се вљубиш во осамена девојка без друштво
Дека не треба да се вљубиш во некоја од дисфункционално семејство
Дека не треба да врзеш некој што нема common knowledge и social skills
Дека не треба да веруваш на жени што претерано спомнуваат „љубов“ а брзо се вљубуваат и одљубуваат.
Дека „најскромните“ и најсиромашните се уствари најсебични и најхедонисти
Дека не треба да им веруваш на жени што се партиски активисти.
Дека не треба да и веруваш на луѓе што прекумерно висат на фесјбук и форуми и гледаат само сексот и градот и фокс лајф
Дека љубомората е одбранбен механизам за неверните
Дека колку некој може да сакаш, толку може и да го замразиш
Дека сите жени се материјалистки
Уф уф уф ти доста си се изгорел од последната, ама барем и си научил доста. За жал полно од ствариве што ги пиша се точни:(

Член од
23 јуни 2013
Мислења
132
Поени од реакции
244
Уф уф уф ти доста си се изгорел од последната, ама барем и си научил доста. За жал полно од ствариве што ги пиша се точни:(
Епа бато толкава палета на ликови у една досега не бев сретнал да ти кажам.

Член од
9 февруари 2013
Мислења
48
Поени од реакции
10
Еве веќе 5 години сум без врска и супер функционирам,ама можам да кажам што знам во врска темава а тоа е:
1.Вербата е најбитна ,без игри на заговор и интриги
2.Секоја жена сака маж кој ќе ја натера да трча со неговиот затскриен карактер.

T

Tamora

Гостин
Еве веќе 5 години сум без врска и супер функционирам,ама можам да кажам што знам во врска темава а тоа е:
1.Вербата е најбитна ,без игри на заговор и интриги
2.Секоја жена сака маж кој ќе ја натера да трча со неговиот затскриен карактер.
Шо прајш за клецање , не му вервам на таквите како тебе се сомневам дека се сериски убијци :unsure:

Член од
9 мај 2013
Мислења
331
Поени од реакции
222
Шо прајш за клецање , не му вервам на таквите како тебе се сомневам дека се сериски убијци :unsure:
Сигурно наоѓа понекоја за one-night stand. Не е можно да се издржи 5 години без клецање :P

T

Tamora

Гостин
Сигурно наоѓа понекоја за one-night stand. Не е можно да се издржи 5 години без клецање :P
И јас така си велам ама пак 5 години се многу :) нема потреба чоек да се лиши од земните задоволства шо му ги нуди животот , не е само секс треба и љубов поддршка разбирање потреба да сакаш да бидиш сакан и ред други работи.....

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.900
Поени од реакции
11.234
Нема пишани правила за водење живот кадешто пишува дека мора да бидеш и да завршиш со некој :)

T

Tamora

Гостин
секогаш има избор за оние со поголема толеранција или пак за некој што не пребира мн мн ;)
Ам тие шо пребирват многу да не речам совршенствата и безгрешните шо газат на земјата и никој не е достоен да им напрај муабет .....се да има граница и толеранцијата и инаетот а чоекот не е за сам да живеј :)

Член од
9 февруари 2013
Мислења
48
Поени од реакции
10
Нити сум нити планирам да станам сериски убиец , второ не знам зошто мислиш дека сексот се практикува само во врска не дека сум наоѓал некоја one-night stand ама па сум имал некој мувачици да ги кажам кој ми се свиѓале или нешо слично ,а љубовта ми ја даваат им ја давам на другарките тие се можеби единствени коа ја искажуваат искрено,јбг кога еднаш ќе се разочараш неколку пати после тоа е тешко повторно да се вратиш во нормала .

Kajgana Shop

На врв Bottom