Ливерпул фан
Oi!
- Член од
- 24 мај 2007
- Мислења
- 5.124
- Поени од реакции
- 35
Да не се врзувам веќе. : ))
Ова нема никогаш да го научат, а исто така сватив и дека не треба да се врзувам до 25 години (истото и си го ветив). Едноставно не вреди да се затвараш заради одредена личност на која не и значиш ништо, Знам дека е тешко да си ништо во очите на оној кој ти е се, ама мора да се продолжи. :kesa:Научив дека следниот пат ќе ја запознаам МНОГУ ПОДОБРО девојката која ми се допаѓа, и дека нема да плачам секој 4ти ден како бебе зошто ме повредуваше колку што можеше повеќе, и беше свесна за тоа. Се надевам дека ќе имам повеќе среќа во љубовта и дека девојките ќе научат да ценат тоа што ако некој ги сака искрено, треба да возвратат, а не да се прават недопирливи и ладни.
И ова е Крајно точно, Мирните момци не ги ебе никој. Биди гад. Варај,Тепај,Биди ироничен, Незаинтересиран, Направија подоле од ѓубре, не покажувај ни грам емоции. И резултатот е дека ке те сака како никој друг.nauciv deka so zenskata treba da se ponasas kako GAD za da te zasaka,oti definitivno nikoj ne saka veke fini momci
колку си во право...кратко и јасно ...Бравосватив дека не треба да очекувам многу од било која врска која не е до некој степен сериозна...колку помалку се очекува толку подобро е
Знам да ме неволиш и ја исто осечам, али не веруј јер понекад осечања знајѕ и да преваре!дека не треба да одам со машки помали од мене... :kesa: