Јас сум црнецМногу глуп клише момент, обично у слешерите, у овие поновиве, ми е кога ќе се изгубат некои тинејџери, ќе им искочи некој манијак (у Америка ги врие по шуми, пустелии и вукојебини) и ќе ги тамани еден по еден, и на крајот тој, таа или тие што ќе преживеат се смеат ко ненормални, се спасиле, јеее, а тоа што гледале као нивни пријатели умирале на садистички начин, никому ништо.
А да, и ако има црнец у филмот - го наебал.
Епа наебал си ..Јас сум црнец
А да, и ако има црнец у филмот - го наебал.
Заборавив да додадам дека ова правило не важи у порничи, таму е обратно, мадааа еднаш еден клип ме изненади кога на еден црнец го фатија отпозади и .....ај, нема везеЈас сум црнец
Геј потенцијал си имал тоа незнаев.Заборавив да додадам дека ова правило не важи у порничи, таму е обратно, мадааа еднаш еден клип ме изненади кога на еден црнец го фатија отпозади и .....ај, нема везе
Хехе, у моја одбрана, реков дека ме изненади клипот, немаше име ни некаква индикација за што се работи кога го пуштив...:helou:Геј потенцијал си имал тоа незнаев.
поука-никогаш неспуштај порниќи без име или без индикацијаХехе, у моја одбрана, реков дека ме изненади клипот, немаше име ни некаква индикација за што се работи кога го пуштив...:helou:
Ја се извињавам за оф-топик.
Немој вакви прашања, влечат накај спојлери. А и боље да не ти одговорам/аат (преку ПП), може не си го/ги гледал...:helou:ке заборавев знаете некој филм каде што никој не наебуе освен лошиот ?
После секоја голема тишина следи голема галама(пискање,виолини,...и пак пискање)