Што научивме од хорор филмовите?

Член од
21 април 2008
Мислења
181
Поени од реакции
4
Зомбито секогаш може да те стигне. (Без разлика дали му фали нога или нешто друго)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Главните ликови се толку глупи што за вампири и вукодлаци дознаваат откако овие ќе им го поебат пола село, град whatever :tapp:. Никогаш не чуле морониве за нив, не изгледале ниеден хорор. И тогаш ќе земат некоја дебела книга стара сто години и таму ќе прочитаат што ги тамани и како се убива.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Многу глуп клише момент, обично у слешерите, у овие поновиве, ми е кога ќе се изгубат некои тинејџери, ќе им искочи некој манијак (у Америка ги врие по шуми, пустелии и вукојебини) и ќе ги тамани еден по еден, и на крајот тој, таа или тие што ќе преживеат се смеат ко ненормални, се спасиле, јеее, а тоа што гледале као нивни пријатели умирале на садистички начин, никому ништо. :toe::)

А да, и ако има црнец у филмот - го наебал.:)
Јас сум црнец :(

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
А да, и ако има црнец у филмот - го наебал.:)
Јас сум црнец :(
Заборавив да додадам дека ова правило не важи у порничи, таму е обратно, мадааа еднаш еден клип ме изненади кога на еден црнец го фатија отпозади и .....ај, нема везе

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Заборавив да додадам дека ова правило не важи у порничи, таму е обратно, мадааа еднаш еден клип ме изненади кога на еден црнец го фатија отпозади и .....ај, нема везе
Геј потенцијал си имал :)тоа незнаев.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Геј потенцијал си имал :)тоа незнаев.
Хехе, у моја одбрана, реков дека ме изненади клипот, немаше име ни некаква индикација за што се работи кога го пуштив...:helou:
Ја се извињавам за оф-топик.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Хехе, у моја одбрана, реков дека ме изненади клипот, немаше име ни некаква индикација за што се работи кога го пуштив...:helou:
Ја се извињавам за оф-топик.
поука-никогаш неспуштај порниќи без име или без индикација :)

него зашо во поновиве хорор филмови увјек мора да има некоја добра пи/
чи
/ца и на крај да нае*е она :)?

ке заборавев знаете некој филм каде што никој не наебуе освен лошиот :)?

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
ке заборавев знаете некој филм каде што никој не наебуе освен лошиот :)?
Немој вакви прашања, влечат накај спојлери. :) А и боље да не ти одговорам/аат (преку ПП), може не си го/ги гледал...:helou:

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Таму каде што живеат, е вечита ноќ....

Член од
27 јануари 2011
Мислења
70
Поени од реакции
20
научиф дека музиката е 100 пати пострашна од филмот :)

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ако напрајш mute на звукот ич не се страшни

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
како ли се викаше не ми текнува, сега скоро го гледав филмов... дејствово се случуваше на Антарктик, во истражувачка база. Секогаш кога имаше страшна сцена или колеж, наеднаш се стемнуваше... Заеби она, 6 месеци ден, 6 месеци ноќ. Абе кога и да излезеше то страшилиштето, ноќ беше. По 2 минути, ОП... дење

Kajgana Shop

На врв Bottom