- Член од
- 7 октомври 2008
- Мислења
- 6.055
- Поени од реакции
- 6.443
Ај, леле ама успешен бил градоначалникот?! Ќе им обновел водовод за 4 населби, на луѓето кои за тоа плаќаат на општината.
А другото е само рекла казала и чисти неиздржани фалби.
Те молам не ме смеј, Глобал бил најсовремен трговски центар во Македонија :pos2::pos2::pos2:
Туку, нели го критикуваше ДПМНЕ што правел споменици по Скопје, а Заев кога тоа го прави е пофално?
Според тебе, Аларова е најдобриот градоначалник, 90% од улиците во општина центар се средени и поплочени, има најголем парк, а општина центар има жители колку и Струмица :pos2:
Аларова, немој бе пријателе, ај што се избрука со темата, па уште и нејзе ја спомнуваш...
Знаеш ли ти со каков буџет располага општина центар а со каков Струмица...Згора на тоа во Центар се слеваат државни пари додека Струмица се опструктуира, а тоа што се прави таму е единствено од парите на Струмичани...Инаку Струмица е две светлосни години пред Скопје ако се земе предвид чистоќата и среденоста на градот...Многу добро ги познавам и двата града и затоа сум компетентен да зборувам...
Имав прилика да се прошетам и со гости низ Струмица и Скопје...Коментарите за Струмица беа многу попозитивни...
Навистина незанам што се закачил ВМРО за ЗАЕВ кога очигледно е дека нападите им се контрапродуктивни...
Мене единствено ми е жал што развитокот на Струмица го кочи државата....
Патот РАДОВИШ-СТРУМИЦА е уште со коцки од Турско, патот од кај Дојран катастрофа, а тоа не е случајно...
Исто така приватизацијата на државно земјиште оди многу тешко ,значи секаде каде е моќна државата го кочи Заев
, додека твојата Аларова има одврзано раце и располага со најголем Буџет во државата , така да ако сакаш да агитираш за ВМРО тотално си ја утнал темата...
Од милион работи кои ги заебаа СДСФИРОМ ти се фати за единствената добра...
И да ти препорачувам да гледаш во четврток кога Заев е гостин во ВИС мислам и да видиш што е градоначалник...Ги знае и најмалите проблеми на граганите, а вратата секогаш и за секој му е отворена, вистински татко на градот...Е сега откога е В.Д.Претседател можеби работите се смениле , но така беше...
Инаку јас сум симпатизер на ВМРО мегутоа пред се сум МАКЕДОНЕЦ и човек , и секој кој нешто направил за нашата Држава, нашиот Град, нашето Село, би го подржал, бидејки ги нема многу...
Ти советувам во иднина да го оставиш Заев на мира, контрапродуктивно е , отвори тема за градоначалникот на Охрид , ако баш закаш да плукаме некој...