Што направи Заев за Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Ај, леле ама успешен бил градоначалникот?! Ќе им обновел водовод за 4 населби, на луѓето кои за тоа плаќаат на општината.

А другото е само рекла казала и чисти неиздржани фалби.
Те молам не ме смеј, Глобал бил најсовремен трговски центар во Македонија :pos2::pos2::pos2:

Туку, нели го критикуваше ДПМНЕ што правел споменици по Скопје, а Заев кога тоа го прави е пофално?:tapp:

Според тебе, Аларова е најдобриот градоначалник, 90% од улиците во општина центар се средени и поплочени, има најголем парк, а општина центар има жители колку и Струмица :pos2:

Аларова, немој бе пријателе, ај што се избрука со темата, па уште и нејзе ја спомнуваш...
Знаеш ли ти со каков буџет располага општина центар а со каков Струмица...Згора на тоа во Центар се слеваат државни пари додека Струмица се опструктуира, а тоа што се прави таму е единствено од парите на Струмичани...Инаку Струмица е две светлосни години пред Скопје ако се земе предвид чистоќата и среденоста на градот...Многу добро ги познавам и двата града и затоа сум компетентен да зборувам...
Имав прилика да се прошетам и со гости низ Струмица и Скопје...Коментарите за Струмица беа многу попозитивни...
Навистина незанам што се закачил ВМРО за ЗАЕВ кога очигледно е дека нападите им се контрапродуктивни...
Мене единствено ми е жал што развитокот на Струмица го кочи државата....
Патот РАДОВИШ-СТРУМИЦА е уште со коцки од Турско, патот од кај Дојран катастрофа, а тоа не е случајно...
Исто така приватизацијата на државно земјиште оди многу тешко ,значи секаде каде е моќна државата го кочи Заев
, додека твојата Аларова има одврзано раце и располага со најголем Буџет во државата , така да ако сакаш да агитираш за ВМРО тотално си ја утнал темата...
Од милион работи кои ги заебаа СДСФИРОМ ти се фати за единствената добра...
И да ти препорачувам да гледаш во четврток кога Заев е гостин во ВИС мислам и да видиш што е градоначалник...Ги знае и најмалите проблеми на граганите, а вратата секогаш и за секој му е отворена, вистински татко на градот...Е сега откога е В.Д.Претседател можеби работите се смениле , но така беше...
Инаку јас сум симпатизер на ВМРО мегутоа пред се сум МАКЕДОНЕЦ и човек , и секој кој нешто направил за нашата Држава, нашиот Град, нашето Село, би го подржал, бидејки ги нема многу...
Ти советувам во иднина да го оставиш Заев на мира, контрапродуктивно е , отвори тема за градоначалникот на Охрид , ако баш закаш да плукаме некој...

Abe begi smesen si, koj 8 milioni evra samo VMRO znae.

I da znars, jas licno imam sluseno deka pismata sto bea prakani od "ostetenite familii" do sitel TV bea piseni vo stabot na VMRO i toa go imam sluseno od vasite (ako mozam taka da te narecam)

I daj DOKAZI kako gi ukral tie 8 000 000

Jas znam deka ima vlozeno 13 M a dobivka od 8 M so znaci spored tvojata matematika Zaev ima dadeno 5 M evra a ne ukradeno 8.

ti kako znaes... kako se ukradeni tie 8 M evra????????? Cekam odgovor!
izvini so se zamesuvam zarem zaev bese i e milioner poso spomnuvas nekoj 13 milioni?

Темава може да се приначи ШТО НЕ НАПРАВИЛ ЗАЕВ ЗА СТРУМИЦА а е обекано напшано во програма или било каде кажано,,,,,,,,,,

ШТО НАПРАВИЛА БОНЕВА ЗА СТРУМИЦА ЗА МАНДАТ ОД 7 ГОД ПРАТЕНИК ????

Н И Ш Т О ,,,,,,,,

Темава може да се приначи ШТО НЕ НАПРАВИЛ ЗАЕВ ЗА СТРУМИЦА а е обекано напшано во програма или било каде кажано,,,,,,,,,,

ШТО НАПРАВИЛА БОНЕВА ЗА СТРУМИЦА ЗА МАНДАТ ОД 7 ГОД ПРАТЕНИК ????

Н И Ш Т О ,,,,,,,,

Ѕвер :) Битушанец џабе се трудиш да пишуваш кога ниеден збор не ти е реален ... се е провокација и глупости. Излези од тоа селцето каде што живееш и дојди у Струмица па види дали не е изменета за 360 %.

КОга отидов минатата година во струмица после 5 години јас се запретпастив, градот е променет...на подобро .Струмица личи на мало , модерно европско гратче. Така да.....секој коментар противЗаев е едноставно...злобен и патетичен.

Барем некој од Струмица да ја отвореше темава,па ај да речеш,вака што се фрлате од другите градови,кога струмичани си знаат најдобро,него на вас ви е дека Заев е од СДСМ па ај да плукаме по него,колку сте само плитки и зајадливи.

битушанец си бил ли ти у Струмица ама убаво да га разгледаш па да говораш шо има направено а шо не ?
АКо не си бил дојди увери се и направи споредба каква беше пред и по доагањето на Заев за градоначалник.

Не правете споредба со Аеродром или Центар. Струмица е далеку поголема од нив. Поплочил улици и тротоари,уредил паркови ? Дојди во Струмица види ги улиците и паркот па прави споредби после :):)
Бонева иако е струмичанка јас ја немам видено низ градот освен кога се предизборните кампањи,додека Заев можеш да го видиш како се шета низ градот,комуницира со луѓето и секој четврток има емисија во живо на струмичката телевизија ВИС во која се јавууваат грагани и го запознаваат градоначалникот со проблемите што ги има и што треба да се решат.
Едноставно не зборувајте кога не сте од Струмица и незнате каква беше и каква стана Струмица. Едноставно јас сум задоволен од тоа што го направи тој за Струмица.

Сум бил и Струмица е направена прекрасно, но дали тебе како жител на општина Струмица ни најмалку не те интересираат тие 8 милиони кои јас верувам ги дрпнал малиот?!

Ако не тогаш алал нека ви е вас Струмичани, ептен сте дебелокожци!

... си бил ли ти у Струмица ама убаво да га разгледаш па да говораш шо има направено а шо не ?
АКо не си бил дојди увери се и направи споредба каква беше пред и по доагањето на Заев за градоначалник.

za lider na partija mozebi nema kapaciteti ama za gradonacalnik se pokaza deka go biva
ne sum od sr,ama koga vleguvam vo nea prosto mi e krivo so nasiot nisto ne napravi a i pak e na lista za gradonacalnik,:pos2:
strumicane treba da se gordeete sto imate takov covek
a znaete li sto e zalno vo ovaa nasa drzavicka
mozno e da izgubi od boneva

Dejan];2264363 напиша:
Сум бил и Струмица е направена прекрасно, но дали тебе како жител на општина Струмица ни најмалку не те интересираат тие 8 милиони кои јас верувам ги дрпнал малиот?!

Ако не тогаш алал нека ви е вас Струмичани, ептен сте дебелокожци!

Dejane nie strumicani ic ne sme debelokozci i dovolno go poznavame Zaev koj e i sto e,za razlika od tebe koj imas formirano mislene za nego od vestite na sitel i beliot-crn bumbar sedejki pred tv so portokalovite ocila:helou:

za lider na partija mozebi nema kapaciteti ama za gradonacalnik se pokaza deka go biva
ne sum od sr,ama koga vleguvam vo nea prosto mi e krivo so nasiot nisto ne napravi a i pak e na lista za gradonacalnik,:pos2:
strumicane treba da se gordeete sto imate takov covek
a znaete li sto e zalno vo ovaa nasa drzavicka
mozno e da izgubi od boneva

mozno e da padne krivata kula vo Piza, a Zaev da izgubi od Boneva NIKOGAS

Направи околу мојта мала, среди го центаро, друго-трето. Ама коо ке пукне дожд, и сите лајна од гупската мала коо ке слегнат на сред булевар, е тогај е гадно.

менталниот склоп на дпмне е сите крадат .... како можеж да украдеш 8 милиони евра кога објектот -ГЛОБАЛ-чини 12 милиони -треба да си виртуоз хахаха

ако информацјата дека на сметка на инвеститорот легнале 8 милиони ...
никој не прашува кај се 4 милиони(непродадени објекти) ....
и 3 милиони евра легнати на сметка на ОПШТИНА СТРУМИЦА -искористени за ГРАДЕЊЕ НА ВОДОВОДИ во населените места,,,,,,,,,

истиот инвеститор ,гради катна гаража во Прилеп(дпмне-градоначалник)
(копирање на стррумица хахахах) и никому ништо ....ако е од дпмне е успешен ај ке ве молам

МАМО И ЈАС САКАМ 4 СТАНА
ОДИ ВО ЛИБИЈА:smir:

Од постов на DedoAleko може да се заклучи дека Струмичани ќе си го жртвуваат градот затоа што се против Б.Ц.... Така и треба, мамето нивно комуњарско!
Да живее Бонева!

Meshash babi i zabi.
Ke se povtoram:
zajakot izvrsi samoubistvo koga rece da skrsime kicmata i da smenime imeto. kraj na citat.
E sega ti shto si napravi tvoja verzija na neshto shto ne beshe napishano e tvoj (seriozen) problem. :lud:

менталниот склоп на дпмне е сите крадат .... како можеж да украдеш 8 милиони евра кога објектот -ГЛОБАЛ-чини 12 милиони -треба да си виртуоз хахаха

ако информацјата дека на сметка на инвеститорот легнале 8 милиони ...
никој не прашува кај се 4 милиони(непродадени објекти) ....
и 3 милиони евра легнати на сметка на ОПШТИНА СТРУМИЦА -искористени за ГРАДЕЊЕ НА ВОДОВОДИ во населените места,,,,,,,,,

истиот инвеститор ,гради катна гаража во Прилеп(дпмне-градоначалник)
(копирање на стррумица хахахах) и никому ништо ....ако е од дпмне е успешен ај ке ве молам

МАМО И ЈАС САКАМ 4 СТАНА
ОДИ ВО ЛИБИЈА:smir:

Сега мајка му на Грујо е крива што имала 4 гарсоњери, а не бил виновен зајкото кој здиплил 8 милиона евра и присвоил десеттина струмички фирми :uvo::uvo:

Обвинителството и истражниот судија лоцираа проневера на 8 милиони евра државни пари, нема ти што да мачкаш очи.
Тие 8 милиони евра се мои и твои пари, а не зајчеви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom