Што може да ви го расипе денот?

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Koa ќе се испокарам со една личност шо мн ми значи :(

DBG

Член од
26 март 2007
Мислења
212
Поени од реакции
6
Само Дождот педерски...

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Pa utroto mi e rasipano ako se razbudam bez muzika, ako nema kafe, ako nemam cigari za so kafeto, ako nema topla voda, ako se uspijam, napnati luge, ama brzo se oporavuvam, a cel den moze da mi go rasipe karanica, plan propadnat, spienje popladne po 5 saati itn. Ali retki se tie denovi koga sum napnata... Sekad sum okezena....:helou:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Што може да ми го расипе денот?
Па вака прво ке почнам од школото ако некој другар ме изнервира,потоа ако јаде гомна некој наставник.
По дома највеќе ме нервира татко ми само ми влегува у соба и дрдори
и друго ако нема а да брат ми ако замара to e to

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Не дозволувам денот да ми го нешто расипе односно сам си ги уништувам деновите кога не сум доволно наспан и неам енергија за живост .:helou:

Член од
9 април 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
979
hmm.znaes li sto moze da mi rasipe den...koga nema da se naspijam kako sto treba:star:

vp

Член од
5 април 2007
Мислења
236
Поени од реакции
0
кога ќе ми се јавува некој 100 пати по ред со скријан број и ќе молчи нема да зборува ништо како и моментално у пм:tapp:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
I toa kako denot moze da mi go rasipe sirokata "nasmevka" i ozarenite oci na mojata sosedka, "vo sluzba" da doznae kako sum ja pominala minatata nok, koga sinoka se vrativ, sto sum napazarila!:tapp:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Тотално може да ме изават од такт и да ми го уништат денот тие што ми се мешаат во животот и сакаат да ми го уништат и зборат секакви глупости.Исто може да ми го расипе денот и било каква кавга со некој што ми значи,но секогаш тие се решаваат на крај,па не се толку страшни

D

dkonevski

Гостин
Утрото ми е расипано доколку ми се јави било кој на телефон и ме разбуди. Тогаш после телефонскиот разговор станувам со главоболка и денот ми тргнува наопачки

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
татко ми...

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
ако се разбудам со главоболка... ако знам дека имам испит/колоквиум... ако знам дека треба да учам...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ај сеа сериозно:
Најчесто може да ми го расипе денот девојка ми одсабајле кога ке ми се јави и ке ми мрчи зошто вчера сум бил-таков, дали денеска појке ја сакам и тн... :toe:

исто така ако првиот телефон одсабајле што ке фатам да го праам е искомплициран за работа или пак не успеам да го напраам цел ден неможам да сервисирам дури и звучник нема да можам да сменам.

Kajgana Shop

На врв Bottom