Што може да ви го расипе денот?

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Nekoj vo avtobus da vi imitira zvuk na modem ili fax :)

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
schtranga напиша:
Mene na primer dozdlivo tmurno utro
Ами тогаш недај боже да живееш Англија или Ирска.

Јас се нервирав се нервирав ама сеа ми е така не пак сеедно ама не се тупам до толку дожд дожд the life is going on:toe:шо викаше еден мој другар да зборуваш за време е џабе изгубено време:my11:.

А денот можат да ми го расипат се разбира секаков вид на непријатности, од кавги до лоши вести ич не сум имун на такви работи:my25:

Efro

Happy place,happy place!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
Pa denot moze da mi go rasipat obicno on-net koa ke lague ili voopsto ke snema internet!

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
облачно време, ненаспаност.

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Обично денот може да ми се расипе кога ме будат од работа посабајлечки за нешто безвезно, кога во најпрекрасен сончев ден сите се "презафатени" и неможам да најдам друштво за кулирање со кафенце на некоја тераса покрај езеро и нормално кога ќе слушнам некои лоши вести ... не секогаш таквото расположение ме држи преку целиот ден ... ама и тоа се дешава

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
да ме разбудат во најубавиот сон,онака да дојдат и наеднаш да ми викнат на уво,тогаш како некој да ми го одзел воздухот,а татко ми има обичај така да ме буди,после не можам да се приберам...ја мразам таа негова навика,демек да не се влечам во кревет,туку веднаш да изрипам и да почнам да се мијам...

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
телефонот да ми се разѕвонит во 6 и пол на сабајле е нешо шо најмногу мразам, таман сум заспала и ете го, пак посебно за на школо ко ќе станвам.... лелеее ужас. Или ако е тато трета на работа ко ќе ми дојт и ко ќе фатит да тропат на бироно за да се разбудам, е тогаш ми се чинит ќе го убијам. :nervoza:
А исто мојт да ми се расипит денот поради некој дебил шо ми се испонашал на школо пак уште и ми се прајт џек, сеј жити се’, во тој момент ми идет

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
Najmogu moze so moze da mi go rasipe denot
e vremeto i glupiot fakultet. ako e smraceno vremeto epten se nerviram, a na fax celo vreme mi e tapa, taka da koa sum tamu ne funkcioniram cel den ko so treba. isto i nekoi kreteni znaat da me izvadat od kolosek taka so mi go ebavaat cel den...

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
ZIKS напиша:
да неам интернет, да имам тест нашколо, и да не е баш сончев денот. :)
Еден факинк тест може да ти го расипе денот?Аиииии:jaj:

Врнежливо утро,лоши вести,караница со единствениот човек што може од кожа да ме извади...хм..пмс:kesa:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не ми е јасно како врнежливо утре може да ви го расипе денот....
замисли се будиш сабота без обврски и глеаш надвор ДОЖД ...ахххх прекрасно чуство...

Иначе мене,хммммм... алармот за на школо :ban?:

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Crazy P0Y0L напиша:
Не ми е јасно како врнежливо утре може да ви го расипе денот....
замисли се будиш сабота без обврски и глеаш надвор ДОЖД ...ахххх прекрасно чуство...
Како може??:vozbud:
Значи се будиш сабота наутро без обврски..(а петокот бил пеколен ден и се договараш за утредента за едно дневно кафенце покрај кеј..милина...добро друштво,кафенце,цигарче,убав поглед)...и гледаш истура,тмурно,дува ветер и од тука:tapp:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
RealGirL напиша:
Како може??:vozbud:
Значи се будиш сабота наутро без обврски..(а петокот бил пеколен ден и се договараш за утредента за едно дневно кафенце покрај кеј..милина...добро друштво,кафенце,цигарче,убав поглед)...и гледаш истура,тмурно,дува ветер и од тука:tapp:
не не не не!!!:nenene::nenene::nenene:
Воопшто не станувам ако врне ке си спијам дур ’’имам сила’’ :vozbud::zver:
и ништо не планирам ....
Слипинг рулЗ,со ду ај

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Moze da mi se rasipe denot ako sum stanala nenaspana i use od sabajle majka mi ili nekoj drug ke pocne za se i svasta da mi se dere, koga nesto sum si zamislila i poradi X pricini planceto mi se upropastilo, koga e tapa vremeto, losa vest...itn..itn..itn

Kajgana Shop

На врв Bottom