Што може да ви го расипе денот?

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Nastavnickana po angliski od BlaCk MaMbA. Uf ja mrazaaam.

Cool

Untouchable
Член од
21 февруари 2006
Мислења
467
Поени од реакции
9
Дождливо утро и секако некоја непријатна вест

Jay

Член од
6 април 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
да неам цигари коа ке станам на сабајле (ретко се дешава),ако неам пуштено музика и брат ми ако ми прозбори нешто :angry1:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
kavgite na tetka mi i bratuced mi :nerv: :zid:

Член од
20 мај 2006
Мислења
119
Поени од реакции
0
Nesto kao na primer poraka na msn: -Iam nesto da tti kazam ama aj ne bolji e u faca zs sea aj aj nisto dr pat....
PA BOLJI IC NEKA NE MI SPOMINJA POSLE SE MISLAM STO E I SE MI E PREKUUUU.........

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Кога знам дека денот што ми претстои сакам да го поминам со одредени личности,а тие не се баш близу во моментот....

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
еее математика шо мразам,а се запишав смер информатика кај шо највеке треба математика...кој будала ме тера?!

Член од
16 април 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Pa vidi vaka spies zanes deka denot ti e sloboden...ZRRRRRRRRR iskacas na vrat i cistackata ti bera vode da gi mie skalite.I turas i se upatuvas kon seuste ne oladeniot krevet. po pat so mrezi na ocite go nabivas maliot prst od levata noga i povtorno se upatuvas kon krevetot. pak go imas toa ZZZRRRRRRRRRRRRRRRR go pcues denot i covekot sto go izmislil zvonceto_Otvaras i Slusas Aj molimte da si zdrava i ziva da das 5-10 den.Ja lupas vratata i gledas na saat deka imas uste saat za spienje.stavas na vrata natpis NE ZVONI IMA BEBE i pak se upatuvas kon toa bozestvo nareceno KREVET.Gi otvaras ocite i svakas deka kasnis i pri cela itanica go nabivas maliot prst od drugata noga i taka ko nekoj kreten ides na fakultet u 23 guzva ko da davaat bespari tostovi.14 casot a ti se osekas ko klisar na fakultet posto predavanjeto se odlozilo i se vrakas so nades deka ke si legnes koga doma cap!gosti.Kumasinkata i nezinoto dosadno dete koe sekoj vtor zbor i e ZOSTO?abe milini. milini. To be continued.............

Rodeo

Thrillseaker
Член од
15 април 2007
Мислења
243
Поени од реакции
36
факултетот ако не ти го зезне денот,нема што.

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
dokolku neso trgne loso od sabajle otide cel den u nervozi:)

Filip89

Македоникус
Член од
1 март 2007
Мислења
528
Поени од реакции
4
Koga ke mi kazat losa vest za nekoj u familija, e togas denot mi e u picku mater. Mi se sluci so baba mi bog da ja prosti lesna neka i e zemjata, i cel den mi bese u kurac.

Kajgana Shop

На врв Bottom