Nesto kao na primer poraka na msn: -Iam nesto da tti kazam ama aj ne bolji e u faca zs sea aj aj nisto dr pat....
PA BOLJI IC NEKA NE MI SPOMINJA POSLE SE MISLAM STO E I SE MI E PREKUUUU.........
Pa vidi vaka spies zanes deka denot ti e sloboden...ZRRRRRRRRR iskacas na vrat i cistackata ti bera vode da gi mie skalite.I turas i se upatuvas kon seuste ne oladeniot krevet. po pat so mrezi na ocite go nabivas maliot prst od levata noga i povtorno se upatuvas kon krevetot. pak go imas toa ZZZRRRRRRRRRRRRRRRR go pcues denot i covekot sto go izmislil zvoncettvaras i Slusas Aj molimte da si zdrava i ziva da das 5-10 den.Ja lupas vratata i gledas na saat deka imas uste saat za spienje.stavas na vrata natpis NE ZVONI IMA BEBE i pak se upatuvas kon toa bozestvo nareceno KREVET.Gi otvaras ocite i svakas deka kasnis i pri cela itanica go nabivas maliot prst od drugata noga i taka ko nekoj kreten ides na fakultet u 23 guzva ko da davaat bespari tostovi.14 casot a ti se osekas ko klisar na fakultet posto predavanjeto se odlozilo i se vrakas so nades deka ke si legnes koga doma cap!gosti.Kumasinkata i nezinoto dosadno dete koe sekoj vtor zbor i e ZOSTO?abe milini. milini. To be continued.............
Koga ke mi kazat losa vest za nekoj u familija, e togas denot mi e u picku mater. Mi se sluci so baba mi bog da ja prosti lesna neka i e zemjata, i cel den mi bese u kurac.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.