Што може да ви го расипе денот?

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Расипува ден будење по телефон со некој ГЛУП изговор...коа некој ми праи муабет нерасонета...некој бош муабет на мајка ми...лош ручек кога сум ептен гладна...кога сите вртат депресивни муабети итн...

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Licno mene, mnogu retko nesto da moze da mi go rasipe denot,a ako se sluci,togas poteknuva od samata jas i moeto preteruvanje!Sosema sprotivno, mnogu lesno se slucuva denot da mi stane uste poubav,za sto mi se potrebni malecki raboti:)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Едноставно не дозволувам ништо да ми го расипи денот. Секој ден за мене е посебен и кавги расправии, телефони, и слични работи не и влијаат на расположението многу.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Денот највеќе може да ми го расипат мали глупави прашања кој стварно ме погодуваат и збеснувам .. ништо друго неможе повеќе да ми го расипе ! :jaj:

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
бед најт слип,скул и се она од манди понагоре што е...

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
1-vremeto nadvor...ako nema sonce znam deka ke bide uzasen...dobro osven ako ne se desi neso ubavo

Член од
3 февруари 2007
Мислења
38
Поени од реакции
0
hehe ima mn stavri sto mozat uzasno da mi go rasipat denot pr koga ke se skaram so nekogo koga vrne i koga ne mozam da izlezam i mn drugi raboti .....

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
ako ne sum naspana kako sto treba odnapred denot mi e rasipan i samo kapace treba.
ama ako trgnam na arno nisto ne mi go rasipuva.
najveke od spienjeto i vremeto nadvor vazat :)

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
Abe chudno e, ako zavrne dozhd, mnogu mi menja raspolozhenie, cel den mi e prevrten, ne mozhesh da se dvizish...
A za sneg, se raduvam me oporavuva cel i slichno! Ali toa dozdhot.. rasipuvvvvvaaaaa

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Еден погрешен,непромислен збор и несватливо однесување од особата која ја сакам.
п.с.Само ова, во овој период, може да ми го расипе денот,се надевам дека ќе ми помине,барем така се тешам:retard

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Многу работи ...

Кога влегувам кај мене на работа и наоѓам нешто несредено.
Недоразбирање за ситници со една личност.
Кога некој ми доцни на договорено за озбилна работа, а и хаосот по државните служби ... ти е*ам државата!
Кога пука сонце, јас да морам да излезам, а немам наочари ... (пак си ги скршив, мамата!).
Кога сум нешто замислена (најверојатно изгледам нервозна), па некој да ме праша "што ти е?".
Кога ми се расипува некој добар план.

Овие се тие посекојдневните моменти кои не само еден, туку и повеќе денови можат да ми расипат ... ама сум нервна, лелеее!:igra:

Член од
8 април 2007
Мислења
725
Поени од реакции
6
KOGA KE JA VIDAM EDNA PROFESORKA A SI VIKAM TAMAN DENOV KE MI E UBAV, SONCE, UBAVO VREMENCE, JAS NASPANAOD SABAJLE I UBAVO RASPOLOZENA...ODAM NA SKOLO A TAA E PRVATA LICNOST KOJA JA ZDOGLEUVAM...UHHHH ALERGICNA SUM NA NEA :)

С

Сатори

Гостин
Кога најдобрата другарка ќе ми каже дека е болна и дека мора да си седи дома две недели...:(

Kajgana Shop

На врв Bottom