Што може да ви го расипе денот?

Член од
20 август 2010
Мислења
167
Поени од реакции
24
Ако ми се расипе некој мнооогу добар план и негативни личности..

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Некоја личност,што ми значи а ме изнервирал..или договорено се и на крај некој откажува..тоа..

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
2-3 нервози по ред, 2-3 луѓе што ќе те замараа 15 по телефон и целиот ден е веќе отиден во курац!

К

Кики.

Гостин
Многу работи можат да ми го расипат денот ама најмногу кога не сум наспана ко човек, или пак некоја работа не ми е како што јас мислам дека треба да биде, а денов најмногу ми го расипа жеништето од студентски ... уште ме боли глава од неа.:nerv::pishtoldz

Член од
29 септември 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
Еден ден може да ми се расипе ако...некој од сабајле почне да ми вика и да ми наредуе напрај ова напрај она а ти уште се немаш освестено...исто така може да ми го расипе и некое малтретирање од сабајле ко на пример треба да идеш ваму таму а тебе те мрзи...може да ми го расипе денот ако некој од сабајле почне да се кара со мене да ми префрља...исто таке ако некој ми тера инает а знае дека не е у право...и таке тоа би било тоа поглавното :pipi:

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Секој божји ден ми е расипан откако копилињата во гостилница Ники ставија индустриски систем за филтрирање од кујната во станбена зона со десет згради у околина и малтретираат од сабајле 8 саат до навечер 22,23 понекогаш и 24 часот. Да дае господ све најмило да му умре на копилето што ја држи!

A

Antigona

Гостин
Ако неочекувано ми дојде ПМС , без да носам влошка во ташна.

Е тогаш гарант и денот и расположението ми идат во аут.

Член од
24 јули 2010
Мислења
212
Поени од реакции
12
И мене ако неочекувано ми дојде , непоканет гост кој несакам ни на сон да го видам

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Ако неочекувано ми дојде ПМС , без да носам влошка во ташна.

Време е да научиш да одиш на раце, за да ти се најде во таков случај... не дозволувај вакви работи да ти го расипуваат денот :smir:

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Дожд, облачно време. Непотребна нервоза.

Kajgana Shop

На врв Bottom