Што може да ви го расипе денот?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Шофер кој споро го вози автобусот во кој се возам

V

vlako088

Гостин
Се обидувам да бидам смирен и да не реагирам на работите што ме нервираат, ако не ми го расипе денот колегата од сабајле кој е невиден контраш тогаш ништо неможе да ми го расипе денот.

--- надополнето ---

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Пропаднати планови, тажни и разочарани другари, спиење до касно... Денови како денес !

Tired..

of fаke fаces
Член од
16 октомври 2010
Мислења
150
Поени од реакции
19
Лоша вест, пропаднати планови, некоја си непозната причина која ке ме направи нервозна. Незнам во моментов и не ми текнуваат други работи а знам ги има

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ako poglednam vesti na A1 !

Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.569
Поени од реакции
610
Ту бе, мене врнежливото време баш ми го прави денот :) Иначе за расипување, сигурно би било кога нема нешто убаво за ручек, а тоа е секој ден - освен во тие каде што врне, нели? :)

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Дожд, снег посебно ако морам да излезам некаде.И ако некој ме извади од такт,иако ова последново ретко се случува.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Koga ke stanam od sabajle i koga ke vidam deka go ispile sokot i ja izele argetata prethodnata vecer :toe:

Член од
26 ноември 2009
Мислења
72
Поени од реакции
12
мајка ми со нејзиното " АЈДЕЕЕЕЕЕЕ СТАНУВАЈ! ЌЕ КАСНИШ ВО ШКОЛО" и моментот коа ги крева ролетните
а, да и моментот кога приметувам дека кутијата цигари ми е празна :mad::mad::mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom