Што може да ве разочара?

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Ме разочаруваат блиски луге кои на се најдат мана а не се погледнат самите и кој за миг се прават некои и нешто.И ме разочаруваат оние кои ме прекинуваат и не ми даваат можност да се доискажам туку одма осудуваат :tapp:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
94
Поени од реакции
3
Moze da me razocaraat samo bliski lugje i lugje koi mnogu mi znacat,da me lazat ,ednostavno da ne me cenat i pocituvaat:toe:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Ме разочаруваат блиски луге кои на се најдат мана а не се погледнат самите и кој за миг се прават некои и нешто.И ме разочаруваат оние кои ме прекинуваат и не ми даваат можност да се доискажам туку одма осудуваат :tapp:
Се е кажано исто како јас да сум го пишувал:smir:

*Slash*

Comfortably Numb
Член од
31 јули 2008
Мислења
760
Поени од реакции
1.209
Коа ќе ти забијат нож у грб..Коа може да те заеба*а секој жив,а ти мораш само дда ќутеш и да голташ..Коа немаш у никое поле среќа..упссс тоа ми е поише од разочарување..:wink:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Во последно време се разочарувам од животот,колку е страшен овој свет и ние луѓето што живееме во него-некогаш се замислувам и неможам да сфатам каде се добрите нешта,каде исчезна добрината на лугето и топлината во срцата-како овие луѓе да се нова човечка раса,далеку се од тоа што значеше `човек`,ете тоа ме разочарува...

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Длабоко ме разочарува нискоста на човечката злоба.
Ме разочарува и безнадежноста и оттуѓеноста меѓу луѓето, ме разочарува што невините секогаш страдаат најмногу.
Ме разочарува што честопати сум немоќна да помогнам кога ќе се соочам со вакво страдање.
Ме разочарува што луѓето само декларативно се залагаат да го направат светот подобро место за живот.

Б

Бат Елохим

Гостин
Се разочарувам ако не можам да направам нешто што сакам... и толку.
Други луѓе не можат да ме разочараат затоа што се само луѓе.... Со годините и животот се научив да не реагирам на постапките на луѓето.

Член од
24 декември 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Naj mnogu moze da me razocara lagata,posebno ako lugeto koi gi smetam za bliski i vo koi veruvam me izlazat.E togas mislam svetot mi se rushi:uvo:Megutoa sekoj moment vo zivotot e iskustvo i zatoa trba da ucime na greskite i kolku da veruvame na drugite...:pipi::helou:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Често од сам себе сум највеќе разочаран, ретко се другите виновни за моите постапки.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Луѓе што лажат, лицемерие, недоверба, песимизам многу ме разочарува, т.е немање позитивна мисла за ништо...
Ме разочаруваат злобни луѓе.. Што свесно предизвикуваат несреќи. Ме разочаруваат ќесите на дрвата и депонијата до градинката, немањето свест за ништо...
Најмногу човечката глупост.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Најчесто јас самата. Зошто, блиските прават ситни грешки што се простуваат, а во останатите немам доверба што можат да ја изневерат.

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
normalno "prijateli" mozat da me razocaraat najvise..na koj si go dal celoto poverenje...vreme,ljubov itn itn...no lesno gi brisam tie prijatelcinja,megutoa najgolemo razocaruvanje mi e mojot neuspeh vo bilo koe pole..fakultet,rabota... koga nema da bide ostvarena celta sto sum ja postavila:toe:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Неверство, посебно пријателското.
ДВОЛИЧНОСТ
Back-stabbers
Неискреност....

Луѓе на кои НАЈВАЖЕН им е првиот впечаток, лиѓе кои лесно/пребрзо пресудуваат, "даваат" по една шанса за било што...

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
стално ме разочарува животот и неговите глупости од секојдневието...:nesum:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Само некој непромислен чин од семејството(фамилијата).Пример да разбереш дека брат ти е педер или мајкати има швалер.Друго ништо не може да ме разочара во ваков свет,општество,начин на живот......Што и да се случи ќе речам - ништо чудно,све је могуче.

Kajgana Shop

На врв Bottom