Што може да ве разочара?

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Me razocaruva koga nekoja licnost koja sto sum ja smetala za bliska zborela za mene pozadi grb i ne cenela nisto od ona sto sum napravila za nea, potoa bi me razocaralo gubenjeto na mojata ljubov, lagite, dvolicnosta, licemerieto...mnogu raboti mozat da me razocaraat no sepak rabotata e vo toa sto se zavisi koj mi gi napravil tie raboti...

Член од
24 октомври 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Ме разочарува некој што сум му верувала и он подоцна ке се обиде да ме изманипулира не некој начин или пак доколку треба нешто да ми помогне да си извлече своја корист од тоа,а на моја штета.Ме разочаруваат и тие луге што ме лажат иако знаат дека мразам лаги и подоцна ми викаат дека тоа било за мое добро, уствари полошо е.
Ај ако ми текне уште нешто што ме разочарува ке пишам пак:smir::helou:

Член од
13 октомври 2005
Мислења
525
Поени од реакции
47
Што може да ве разочара?
“Блазе си им“ на оние кои своите надежи ги полагаат на луѓе. Знаејќи го тоа, воопшто не полагам надеж на луѓе. Единствено на Господ Му верувам максимално и затоа никогаш, никој и ништо не може да ме разочара на никаков начин, ни најмалку!! :smir:

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Најмногу се разочарувам од луѓе што сум имала прекрасно мислење за нив, а на крај преку некои нивни постапки покажале дека далеку на пониско ниво од она што сум им го дала.
Се разочарувам од нехумани постапки и пукање сеир и тогаш кога е најмалку потребно.
А најмногу се разочарувам од луѓево кои само плукаат по државава како ништо не чини како надвор има подобри услови за живот, како туѓото е секогаш подобро па дури и кога имаме нешто квалитетно (Пр: рекламата за Македонија на Манчевски) пак се наоѓа некоја замерка.

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Само доколку неповратно ми ги отидат блиските луѓе. Животов ме има почастено два-три шамара така што во повеќе ништо поврзано со луѓе не ме изненадува и разочарува.

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Кога и да помислам „навистина ништо повеќе не ме изненадува“, секогаш се наоѓа нешто ново и неочекувано што ме разочарува и што ми боди нож во грб...Така било секогаш и така ќе биде, за мене барем. Не сум била и не можам да бидам рамнодушна, сочуствувам и во се влегувам со емоции, затоа и често се разочарувам:toe:

mile_panikaaa

Нормален
Член од
28 април 2008
Мислења
348
Поени од реакции
9
Можем да се разочарам само од луѓето кој сум опкружен најважните луѓе за мене.Тешко би се разочарал да ми направи некој мој најдобар другар-пријател нешо .. макар и ситница да е пошо на крај памет би очекувал нешо да ми инаправат моите најдобри пријатели.Ама како и да е мора еднаш и тоа да се деси,живот си е живот.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Нелојалноста, предавството на другите.Кај мене тоа не можи да се случи затоа што се држам до принципите.

Член од
30 декември 2008
Мислења
131
Поени од реакции
20
Единствено нешто што може да ме разочара е да се разочарам себеси од самиот себеси.Обично се разочарувам кога правам грешки-тоа највеќе боли.И кога цел свет над мене е урнат и се чувствувам осамено и депресивно.Бидејќи ние сме единствените причинители за тоа ,,да се биде разочаран,,.Односно во зависност од нашите карактери како ќе го прифатат тоа разочарување...

M

marsovka

Гостин
Me има разочарано мојата најдобра другарка:се промени на полошо и уште полошо се претвори во оние комформистички женчиња кои планираат само да се омажат за некој кој ќе ги издржува, а мислев дека она ќе биде подобра од мене во се па дури и кариера.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Ме разочарува тоа што многу пати нешто во кое што сум ја вложила целата моја енергија време .. заради кое што сум го запоставила целиот друштвен живот .. не се исполнило .. е њтогаш се кршам :toe:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Кога сум сигурна дека ќе победам ,а губам

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
не може ништо да ме разочара бидејќи ништо веќе не може да ме очара. Настрана сета хипокризија и демагогија на сите оние уважени пријатели кој ни да мрднат со прст, сватив дека на светов нема милост и дека само судбината е над локалните моќници.

Kajgana Shop

На врв Bottom