Што може да ве разочара?

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
...Највеќе што ме здоболуа како и шо највише ќе ме разочара е кога најверна другарка, барем јас така ја сметам, да ми забоде нож во грб. Да збори се и сешто за мене, кога ми прави некои работи кои се тотално лицемерни, кога ме лаже, кога пред мене се прави како мај бест френд а пред другите со најлоши зборови ме навредува. Тоа тотално ме разочарува и ме повредува, кое не можам да го простам:pipi:

Член од
28 април 2008
Мислења
258
Поени од реакции
9
Најмногу ме разочаруваат луѓе кои незнаат да го ценат тоа што другите го прават за нив.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ми се има случено да се разочарам од самиот себе,тоа беше толку интезивно што не ми текнува на ништо друго во моментов.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ако не се разочарам сама од себе ама баш никој и ништо неможе!
Не им верувам до крај на луѓето, ама баш на никој и на оние со кои што сум секој ден по цел ден, секогаш очекувам се и ама баш ништо неможе да ме изненади а камоли и разочара. Реков.. Едино сама ако се разочарам од себе ама се трудам да не дојде до тоа..

Член од
4 јули 2008
Мислења
230
Поени од реакции
9
Туку што ме разочараа...немам зборови. Го отворов форумов да ... и налетав на темава. Мислев дека ќе можам да зборам ама изгледа ќе оставам за следниот пат...премногу ме скршија:(:cry::kesa:.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
има многу работи кои можат да ме разочарат, најчесто кога нешто нема да штима у односите со некои личности(било кои)...
освен ова, нешто што ме разочарува, претставува околината у која живеам... све е добро, има доста кул луѓе и све тоа, ама ептен сељачишта бре, а додека не се сељаци, тогаш малоумие до трт! сепак, има малку исклучоци, кои за среќа се мои блиски...

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
нешо од шо највеќе можам да се разочарам е кога некој близок ќе те изневери или пак кога ти е најпотребен не е тука за тебе.

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Ме разочаруваат, а можам и слободно да кажам дека мрзам т.н. дволични личности, едно збори-друго прави, што во последен период ги има многу често околу мене...:angry3:

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Најмногу најдобриот другар кога ќе исклучи.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Се разочарувам кога нема да успеам нешто што сум планирала и сакала да го постигнам, а уште повеќе кога сум вложила многу труд и време.. Се разочарувам кога некој ќе ми вети нешто или ќе ми каже или било што, и јас ќе се израдувам, и после испаѓа дека џабе сум се радувала и не испаѓа ништо... Се разочарувам кога некој кој сум го сметала за близок неможе да ми помогне кога најмногу ми треба...
Првото разочарување и не е баш толку тешко и ако ги имам правите луѓе покрај мене можам полесно да го преболам (добро, најчесто)... Али најчесто ми се собираат повеќе разочарувања одеднаш.... Е тогаш ми е многу тешко... И едно време сум разочарана од се' околу мене... После некое време ми поминува и продолжувам даље со уште една лекција :)

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Moже да ме разочара тоа да знам дека нешто може да ме разочара.

▒IsNoGood▒

A hell of a brainiac
Член од
8 декември 2008
Мислења
155
Поени од реакции
8
Кога било каков однос меѓу луѓе не е взаемен. Кога постапуваш со некого на некој начин, очекуваш на ист начин да ти возврати. Не сакам кога некој нема да одговори на очекувањата.

Kajgana Shop

На врв Bottom