Што може да ве разочара?

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Магичен е точно. Ама богами знае да биде и трагичен.
Можеби е период, но јас веќе долго време се немам изненадено, ниту разочарано од нешто. Буквално. Се примам со таква рамнодушност, што е дури и чудно, за мене барем. Ништо не ме изненадува, ништо не ме разочарува, се ми е тотално очекувано.
Период е веројатно, ама долго трае. :)
Ме потсети на ова :D

И мене ми е слично периодов, ми треба ваљда некоја шокантна или бизарна случка во мојов живот да ме рестартира, вака ми се чини да ми соопштат дека Ен Хетавеј си го променила полот и сега е во отворена врска со една од сестрите Кардашијанс, ќе бидам "аха, а која поточно?".

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Проблемот е шо се изненадуем иако све очекуем пошо за да очекуеш треа да е у прашање замислива ствар, а мене у задње време незамисливи ствари ми се дешаваат о.о

Keepitreal

И сега ?....
Член од
18 септември 2012
Мислења
386
Поени од реакции
371
Се би било топ и толку добро додека некој не почне да зборува за мојата фамилија.. Страшно ме разочарува тоа. Знам дека не се сјајни и знам дека не треба да ги слушам ( тие секако ќе зборуваат ) но ете тешко го поднесувам тоа ..

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
Од животов.
Нз премногу вложувам во некои работи се истрошувам до тоа точка што после и да успеам ама ништо не чуствувам.
Вложувам без да знам дали ќе се исплати.

Член од
25 септември 2014
Мислења
264
Поени од реакции
394
Кога имаш позитивно мислење за некоја особа,доволно е само една нејзина неточна перцепција,за да се сруши целокупниот впечаток што претходно си го имал за истата.

Како беше онаа српскана..."Не суди по амбалажи...".

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
Moze da me razocara ako sum se potrudil mnogu za nekoja rabota a ne sum dobil toa sto sum ocekuval od taa rabota edino toa
inace na drugovo sum naviknat

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.481
Може да ме разочара очекувањето на повисок исход од добиениот краен резултат.
Затоа не ги преценувам ниту потценувам работите.

Член од
14 декември 2014
Мислења
3
Поени од реакции
0
Последно разочарување од мојот најголем(бивши веројатно) другар што покрај непрекинато дружење 3 години и покрај толкуте работи што сум ги сторил за него се здружи со деца со кого јас го запознав и јас не сум важен. Мислам дека ова се случи поради намалувањето на мојата финансиска состојба или незнам што..

Член од
13 септември 2009
Мислења
79
Поени од реакции
33
Има бедови да се случуваат и тоа доста често но сепак на убавите моменти кога не следат никогаш не сме задоволни и не уживаме целосно секогаш фали некое делче да бидеме потполни среќни (сето она што се случува околу нас не исполнува) но ќе кажам БЕЗ СЕКОЈ СЕ МОЖЕ! мислам дека неможам да се разорачам тоа е само еден лош момент и знам дека можам пак и пак и пак да пробам да го поправам тоа и да успеам или па на лошиот момент ние сме дејствувале па и се случил

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.421
,,,posle tolku zhivotni deshavki , veke nishto nemozhe nitu da me iznenadi ,nitu pak da me razochara,,,a vprochem i razocharuvanjeto e vkalkulirano vo sekoja nasha reakcija ili dejstvie od sekidnevieto,,,
,,,a inaku najgolemite razocharuvanja se od samiot sebe,,,,bidejki ako nekoj neshto mi/vi stori mozham/te kolku tolku da ja iskontroliram i ispravam sostojbata ,,,no ako chovek se sjebe samsebe e togash nema ispravki, pa ottuka i razocharuvanjeto od samsebe,,

Kajgana Shop

На врв Bottom