Што мислите за момците што се фалат со тепање, ако им пристапиш во нивната населба!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Епа оди сери.... Секако дека сакам повели и ти ... !

Sp1r0

Заљубен
Член од
8 мај 2010
Мислења
157
Поени од реакции
19
Секој во нашата населба е добродојден,освен ако е црвенобел друга му е судбината.Иначе немам против некој „странец“ да ми шета низ населба,сите се деца/луѓе,а на крај памет не ми паѓа да се тепам освен како што реков не е припадник на понежната навивачка група.<3 Aеродром

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Што мислите за момците што се фалат со тепање...... на Форум _^_^_^_

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ептен застарена и сељачка работа е ваквото размислување...

ПС. Ај нека е фраер некој у Чаир да дојде :)

Член од
29 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
1
Секој во нашата населба е добродојден,освен ако е црвенобел друга му е судбината.Иначе немам против некој „странец“ да ми шета низ населба,сите се деца/луѓе,а на крај памет не ми паѓа да се тепам освен како што реков не е припадник на понежната навивачка група.<3 Aеродром
хаха ти нема долго време да тепаш некој не доагаат они кај нас ;)

Х

Ханзо

Гостин
Народ со ваква младина треба да ја пепелоса иднината со напалм.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.033
Не го разбирам авторот: ова мисли во времето на племенски заедници или во денешно време?:uvo:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
бреееееее ама ја направивте населбата како Пиреа и остатокот на Атина

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Чаир бе..типични сељаци (ми ги отекоа ташаците на фб,ќе им отидам некој ден)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Па како тинејџер ме тепаа. Ме тепаа ако поминам од кај тоа маало, ме тепаа ако поминам онаа маало. Ме тепаа ако идам у таа флиперница кај што се собираат цели банди. Ме тепаа Албанци на пазар, ме тепаа цигани на нивниот терен. Ја немав маало али се дружев со некои од други маала. И ние тепавме... некад. И секако после некоја тепачка и ние се фалевме дека сме тепале.
Е сега кога пораснав никој ни на пијано несака да се тепа со мене. Па да чукнам у дрво :) али последната тепачка ми беше пред 10 години.
Сака некој фер? :P
А да... оние кои се више над 20 години и уште ти прават муабет за тепачки по маало/кафиќ, тоа ти е недораснато, неиживеано... он живее у тие години кога имал 15 и ке остане така цел живот зашто друго не ни знае да прави.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Малограѓанштина на највисоко ниво.

Г

Господ

Гостин
У мое мало на возраст 6-14 се играше фудбал/жмурка/серва.Не знам од кај се родија овакви општествени абоминации.
Во контекст на темава и темата кај шо кукумјакаме за омладината:Не им давајте на вашите деца да гледаат Ране!

Milovoe

деЧак со оЗЛОгласен СмешаК
Член од
13 декември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
24
Хаха луда тема. Ок тоа се нафурани деца што гледаат акциони филмови АЛИ ку*чењето по населби заврши одамна ... денес све се покварена реплика и демек организирани банди по маала шо се цепаат дур не им помине меракот а уствари на само како поединци се ко П под кошула.. Фалење со тепање е карактеристично и постои само у некои маала , како и да е поновиве генерации немора да се замараат пошо верувам дека нема некој што го работи ова...

Лично имав среќа да знам многу битанги од времето и не сум осетил на кожа рекет или мрчење по маала ... освен Давање/Примање добар ќутек на релација Асуц/Гази Баба у автобус ... незнам повеќе :P

Kajgana Shop

На врв Bottom